Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3832

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Pretpostavljam da ovo krvarenje treba proći da se tijelo malo pročisti ako se dobiva neka terapija. I zna ciklus biti takav da ne znaš koji ti je prvi dan jer utrogestani malo blokiraju m.
    Posljednje uređivanje od Vaki : 02.10.2018. at 10:42

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj Purple Lu prvotno napisa Vidi poruku
    @Nemasekirancije žao mi je što ti ovaj ciklus nije uspijelo [emoji813] Navijam za sljedeći
    Je li to uobičajena praksa da se jedan ciklus propušta pa opet inseminacija? Mislim postoji li neki poseban razlog za pauzu? Može li se isposlovati da se radi ciklus za ciklusom da se ne gubi vrijeme ili to ovisi od bolnice i dr?
    Nova sam u mpo pa imam 1000 pitanja....
    Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Pretpostavljam da ovo krvarenje treba proći da se tijelo malo pročisti ako se dobiva neka terapija. I zna ciklus biti takav da ne znaš koji ti je prvi dan jer utrogestani malo blokiraju m.
    A moguce da je zato. Al sam i ja citala kako mozemo ciklus za ciklusom na VVu i sad kad sam pitala dal mogu doci 3dc sestru kojoj sam javila su mi rekli da ne da moram pauzirat jedan ciklus.
    U nekim bolnicama se moze, al to cini se ovisi od bolnice do bolnice. I za mene je ovo gubljenje vremena...al jbg. Valjda kak kaze vaki postoji razlog.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Nemasekirancije prvotno napisa Vidi poruku
    A moguce da je zato. Al sam i ja citala kako mozemo ciklus za ciklusom na VVu i sad kad sam pitala dal mogu doci 3dc sestru kojoj sam javila su mi rekli da ne da moram pauzirat jedan ciklus.
    U nekim bolnicama se moze, al to cini se ovisi od bolnice do bolnice. I za mene je ovo gubljenje vremena...al jbg. Valjda kak kaze vaki postoji razlog.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
    Ja dok sam bila na ivf i jedan postupak nije uspio isto sam pitala sestru dal mogu i rekla mi je da nemoze..ali sam zvala na broj mob.direktno doktori i ona uzela me u postupal bez jednog prigovora... U petom mjesecu bila na klomifenu u post.koji ne uspio u sestom dobila M i odmah isti đjesec isla opet u postupak sa klomifenom i taj bio uspijesan... Curica od dvje i pol god.sada

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •