Pretpostavljam da ovo krvarenje treba proći da se tijelo malo pročisti ako se dobiva neka terapija. I zna ciklus biti takav da ne znaš koji ti je prvi dan jer utrogestani malo blokiraju m.
Pretpostavljam da ovo krvarenje treba proći da se tijelo malo pročisti ako se dobiva neka terapija. I zna ciklus biti takav da ne znaš koji ti je prvi dan jer utrogestani malo blokiraju m.
Posljednje uređivanje od Vaki : 02.10.2018. at 10:42
A moguce da je zato. Al sam i ja citala kako mozemo ciklus za ciklusom na VVu i sad kad sam pitala dal mogu doci 3dc sestru kojoj sam javila su mi rekli da ne da moram pauzirat jedan ciklus.
U nekim bolnicama se moze, al to cini se ovisi od bolnice do bolnice. I za mene je ovo gubljenje vremena...al jbg. Valjda kak kaze vaki postoji razlog.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Ja dok sam bila na ivf i jedan postupak nije uspio isto sam pitala sestru dal mogu i rekla mi je da nemoze..ali sam zvala na broj mob.direktno doktori i ona uzela me u postupal bez jednog prigovora... U petom mjesecu bila na klomifenu u post.koji ne uspio u sestom dobila M i odmah isti đjesec isla opet u postupak sa klomifenom i taj bio uspijesan... Curica od dvje i pol god.sada
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk