Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala ljube za info.
    Za 12/01 mj se ne sjećam.
    Za bolovanje sam ja uzimala nakon punkcije do bete jer mi nije bilo ugodno ni sjedit ni ništa prvih par dana. Drugi tj sam i mogla ići raditi.
    Kad je bio fet ni dana nisam bila na bolovanju. Odradila do 45 dana pred porod

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj sandy0606 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ljube za info.
    Za 12/01 mj se ne sjećam.
    Za bolovanje sam ja uzimala nakon punkcije do bete jer mi nije bilo ugodno ni sjedit ni ništa prvih par dana. Drugi tj sam i mogla ići raditi.
    Kad je bio fet ni dana nisam bila na bolovanju. Odradila do 45 dana pred porod
    Ok. A da najbolje je vidjet kak se covjek osjeca pa prema tome odluciti.
    E sad..imam jedno drugo pitanje, MM mi ide na put na 5 dana izvan Hr i ispada da ga nema od 9dc do 14dc kak za sad stvari stoje...dali to znaci da onda taj ciklus moramo preskociti ili ima neka sansa kombinacije? Bit ce ivf ili inseminacija, dogovoriti cemo na M. Prosli mj mi je inseminacija bila na 15dc.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Nemasekirancije prvotno napisa Vidi poruku
    Ok. A da najbolje je vidjet kak se covjek osjeca pa prema tome odluciti.
    E sad..imam jedno drugo pitanje, MM mi ide na put na 5 dana izvan Hr i ispada da ga nema od 9dc do 14dc kak za sad stvari stoje...dali to znaci da onda taj ciklus moramo preskociti ili ima neka sansa kombinacije? Bit ce ivf ili inseminacija, dogovoriti cemo na M. Prosli mj mi je inseminacija bila na 15dc.

Mi smo zbog takvih stvari zamrznuli sjeme i od MM bilo napisano i uvjereno kod javnog biljeznika da ja mogu obavljati sve vezeno uz MPO na Vuk vrhovcu kao neka vrsta punomoci... I njega uopce nisam trebala... Obavila sam dva ivf postupka i fet... Tako mi je dr.inace prijedlozila dok sam njoj objasnila da MM radi u njemacke i ne moze svako malo doci...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo zbog takvih stvari zamrznuli sjeme i od MM bilo napisano i uvjereno kod javnog biljeznika da ja mogu obavljati sve vezeno uz MPO na Vuk vrhovcu kao neka vrsta punomoci... I njega uopce nisam trebala... Obavila sam dva ivf postupka i fet... Tako mi je dr.inace prijedlozila dok sam njoj objasnila da MM radi u njemacke i ne moze svako malo doci...

To je dobra inf ljube. Moj inace zna bit na terenu al po Hrv, a sad jbg se potrefilo da ide na neku edukaciju van. Neznam dal se isolati to sve raditi ako ce to biti tako samo jednom? Dali da odem 3dc pa da vidim s dr-icom sta bi se mozda moglo?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

To je dobra inf ljube. Moj inace zna bit na terenu al po Hrv, a sad jbg se potrefilo da ide na neku edukaciju van. Neznam dal se isolati to sve raditi ako ce to biti tako samo jednom? Dali da odem 3dc pa da vidim s dr-icom sta bi se mozda moglo?

Naravno...sta god kod nas bio problem onda dr.uvijek isla na ruku i dala savjet

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Naravno...sta god kod nas bio problem onda dr.uvijek isla na ruku i dala savjet

A jel ste ga placali? Dali utjece na kvalitetu spermija? S obzirom da MM ima sporije malo.

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Ljube dali se to zamrzavanje placa? I dali se ono uopce moze raditi ako su spermici sporiji? Neznam koliko to zapravo utjece na kvalitetu spermija.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ljube dali se to zamrzavanje placa? I dali se ono uopce moze raditi ako su spermici sporiji? Neznam koliko to zapravo utjece na kvalitetu spermija.

Mi zamrzavanje nista ne placali dok isao nalaz smermograma odmah mi uz uputnicu naglasili da ide i kriopohrana (mislim tako kazi se) ali mi svejedno naglasili da ide zamrzavanje... Oni to smuckaju ja mislim kaj to odvoji se najkvalitetnije... Prvi ivf sa zamrz.sjemenom bilo na klomifenu 5 JS dvje bili vraceni drugi dan cetvstan.ali nije doslo do trudn.i drugi ivf bilo 4JS svi bili oplodeni i dvje bilo blast.jedna morula...blastice vraceni i imam doma curicu a morula zamrz.i sada sam bila u prvommjesecu u FETu ali nije dosla do trudn.sve bilo zamrz.sjeme i bez muza radeni postupke... A dok sam bila isla u FET pisala kod njih na papiru ISCI postupak...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •