Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Jucer na Vuku kaos, stigo novi program za racunala, pa je sve uzasno sporo islo. Pregled 3.dan cikusa za postupak sam cekala 2 i po sata, iako sale uopce nisu imali jer su tek ovaj tjedan krenuli nakon pauze.
    Nakon fijaska s klomifenom i inseminacijom u 11om mjesecu dr.Planinic se slozila da nema smisla se mucit, inseminacije preskacem i idemo na ivf.
    Danas si dala prvi Puregon (137.5 j), bila me frkica jer se prvi put pikam al nije nikakav problem.
    Posljednje uređivanje od bulj : 12.01.2019. at 10:02

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj bulj prvotno napisa Vidi poruku
    Jucer na Vuku kaos, stigo novi program za racunala, pa je sve uzasno sporo islo. Pregled 3.dan cikusa za postupak sam cekala 2 i po sata, iako sale uopce nisu imali jer su tek ovaj tjedan krenuli nakon pauze.
    Nakon fijaska s klomifenom i inseminacijom u 11om mjesecu dr.Planinic se slozila da nema smisla se mucit, inseminacije preskacem i idemo na ivf.
    Danas si dala prvi Puregon (137.5 j), bila me frkica jer se prvi put pikam al nije nikakav problem.
    Odlicno draga. Drzim ti fige ! Kakva je situacija sa salom i oreuredjenjem? Kaj nema dr jukic? Ja stizem u petak, tad bi trebao biti 3dc

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •