-
Dogovorila sam se javiti dr.za histeroskopiju..zovem jedan dan ne javlja se,sestra kaže uzet če me broj i prenjet joj da se javi.Medjutim nista i tako zovem je i zovem i niš.Onda sam preko veze upala na dogovor za zahvat u drugoj bolnici.Bas sam razočarana izborom bolnice.Da li netko zna koliko se čeka nalaz hormona ?Iduči mjesec moram ih vaditi. A ZA HISTEROSKOPIJU dobila sam tonu nalaza za izvaditi...
-
Muke po Vuk Vrhovcu
Ušla sam u proces prije godinu i pol dana, prvo nisu bili dobri nalazi cervikalnih briseva, izgubila 2 mjeseca, zatim visok tsh i otkrili mi hashimoto, čekala pregled kod njihovog endokrinologa i uzimala terapiju, na to sam izgubila 3 mjeseca, zatim otkrili polip i dogovarali i odgađali operaciju koja je na kraju obavljena opet izgubila 3 mjeseca, zatim propujivanje jajovoda, dodatnih 3 mjeseca, jer nisam mogla s mengom uskladit termin a samo ih par primaju na dan, u 6 mj nakon propuhivanja doktor mi kaže javite se za mpo no bilo im je prekasno, ošli na godišnji, došla u 8 mj. Kaže doktorica u 9mj idemo u postupak ja sretna napokon Bože će do toga doći, no zovem i ništa, zovem i ništa, kraj je 10mj i s kužim da mi pola nalaza više ne vrijedi, sad žurim privatno obavljati papu i cervikalne briseve jel se nadam da ću ući napokon u postupak još ove godine. Toliko o mukama koje prolazim a vjerujem kako nisam jedina
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma