Upravo to... imala sam osjecaj da je ziher da ce u studenom proradit.. kao "pricekajte jos jedan ciklus"..i onda zovem u pon 04.11. i kaze nist (spominjala mi je da u labosu nesto nije u redu)..
Upravo to... imala sam osjecaj da je ziher da ce u studenom proradit.. kao "pricekajte jos jedan ciklus"..i onda zovem u pon 04.11. i kaze nist (spominjala mi je da u labosu nesto nije u redu)..
Ja se nalazim u istoj situaciji sa Vama drage..čekamo postupak od ljeta.Ali nema predaje.Iskreno koliko god nam je teško,kužim i sestre na odjelu.Nije im lako kad im svako malo daju informacije,a onda su opet krive.Vjerujem i iskreno se nadam da će konačno krenuti sa postupcima i mislim da nema smisla sad se prebacivati.(jer su procedure malo komplicirane koliko vidim,a opet sad sve prolazit sa nalazima i listama čekanja po drugim bolnicama..hmmm...dođe se na isto) Možda baš sad krenu.Koliko vidim po stranicama klinike imaju dane otvorenih vrata za šećerne bolesti,znači da se ipak sve pokreće. Drage,nema predaje,ako smo uspjele dosad,možemo i dalje! Samo hrabro.
![]()
klasa optimist, mislim da nam treba tu jedna takva![]()