Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Ja sam mislila da se inseminacija moze 2 ciklusa za redom napraviti, bar sam tako citala. Ja nisam mislila praviti pauzu

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Pozdrav cure, nova sam. Naime u subotu vjerojatno idem prvi put na inseminaciju na VV..zanimaju me vaša iskustva s tim..jel postupak bolan?

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

I ja sam tako mislila a rekla mi je sestra da moram čekati a razlog neznam. Mozda je guzva

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Bok cure! Eto ja opet danas na VV po neznam ni ja koji put! Prvo sam čekala 3 sata na pregled,zasto? Zato sto me nisu UOPCE UPISALI U SVOJ KALENDAR!!!! Narucena bila u 9h,jos sam pristojno dosla u pol 9...i kad sam skuzila da me stvarno nitko ne proziva javim se sestri,kaze ona meni da sam tako mogla sjediti do navecer,kao nisu me uopce upisali..reko super! UGL. Doktorica bas nije zadovoljna,danas mi 9dc,hormoni su slabi,kaze dosta niski,na desnom jajniku 4 folikula na ljevom NISTA!!!! danaas i sutra i dalje centrotide i menopur,u subotu opet na UZV. Punkciju mi je odgodila za ponedjeljak...Ugl. nesto se bas ne nadam previse,jer i zadnji postupak sam imala 4 folikula na kraju bili prazni..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •