Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Dorotea2019 prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne razumijem zašto ne bi mogli davati lokalnu anesteziju kakva se na primjer daje kod stomatologa ili u Petrovoj, pa zar za to treba neka posebna edukacija za sestre i procedura? pa sve te sestre rade i na drugim odjelima baš na Merkuru
    Zato sto je to drugacija vrsta anestezije. Jer bol ne treba ukloniti kod povrsine (recimo lokalna ide kod sivanja nakon epiziotomije i tu djeluje) nego bol ide iz bockanja jajnika. Kako ces "umrtviti" jajnik za punkciju?

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Zato sto je to drugacija vrsta anestezije. Jer bol ne treba ukloniti kod povrsine (recimo lokalna ide kod sivanja nakon epiziotomije i tu djeluje) nego bol ide iz bockanja jajnika. Kako ces "umrtviti" jajnik za punkciju?
    dakle u Petrovoj se stavi braunila i u nju se daje anestezija. ako sam ja to dobro pohvatala. ne vjerujem da sestre to ne bi mogle svladati. ok, treba nadzor doktora anesteziologa, ali vjerujem da bi se to moglo dobrom organizacijom postojećih ljudskih resursa sa Merkura. kao što i mpo sestre rade i na Merkuru.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Curee ja danas imala punkciju, dobili 3 jajne stanice,sad cekamo srijedu da vidimo jel se oplodilo...uh...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •