Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure,ako danas,sutra dobijem m,jel ce bit prekasno da se javim kod njih u utorak,posto se u pon ne radi za prvi uzv za Fet

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ja mislim da nece biti problem, treba ponijeti one upitnike sa sobom, a ne bi bilo lose nazvati ih danas do 15:30 ili sutra i najaviti moguci dolazak (a i pitati telefonski za svaki slucaj jel se može zbog situacije s koronom sada tako)...

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

@tiara85
    Ako dobiš danas obavezno odi sutra oko 8, ako u subotu bojim se da moraš u utorak. Ili za svaki slučaj probaj nazvati sutra pa pitati, možda ipak rade u ponedjeljak.
    @ivana 2009
    Meni ti je bilo puno gore od hsga, ali ja nisam imala začepljene jajovode i bila sam već granično u hiperu pa je bilo tim gore. Osjećaš ubod igle kad probija stijenku maternice, pa još kad iz folikula 'saugaju' stanice odnosno kad probijaju te mjehuriće. Meni je dr. usput objašnjavala da ovi koji su zreliji puknu sami već kad ih dotaknu, a ove nezrelije opet jače osjetiš. Tak da tih desetak minuta bude ružno, ja sam se sva preznojila i tresla se istovremeno, a od tog polušoka sam trabunjala gluposti. Ali to je moje iskustvo, ne mora značiti da bude i tvoje, ima cura koje vele da im nije bilo tak strašno. Držim fige da si u ovoj drugoj grupi i samo hrabro!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •