Daj zezaš me da su ih primili bez da su prije to poslali... Možda su tek u nekoj početnoj fazi pa su ispunili da se vrate. Ili su malo popustili oko toga, mada čisto sumnjam, ja sam pokušavala na sve načine izvući situaciju kad sam bila na pregledu ali je dr. bila nepopustljiva. S time da sam čak poslala obrazac bez datuma i mogla sam tad tamo napisati datum koji odgovara, ali nije dolazilo u obzir. Od muke sam izletila iz ordinacije i bolnice bez da sam pokupila otpusno, još sam se i vraćati morala.
A ne može biti niti dan kraće jer se tih dva tjedna odnose na period unutar kojeg bi se mogli razviti simptomi kod eventualne zaraze. A to je samo formular koji ispuniš, nije da ne možeš smuljati. Ok, krivično možeš odgovarati ako se utvrdi da lažeš, ali ako hoće biti sigurni da nismo zaraženi bolje da nas sve na testiranje pošalju prije i bok.
Zapravo sam stekla dojam da oni najradije ne bi ništ radili dok epidemija ne stane, jer je još neistraženo kako virus djeluje na zametke, koji su rizici u trudnoći i tako to, zato sve one čitabe dobijemo prije koje moramo proučiti. I sami preuzimamo odgovornost na sebe ako negdje pođe po zlu.