Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Nece računati da je to bio postupak, nego samo folikulimetrije i mogu odmah sljedeci ciklus ispočetka, tako da danas opet šaljem novi trijažni upitnik i moram utriće stavljat svejedno. Ima folikula jos (crnih), ali malih, njih se u ovom slučaju ne uzima u obzir.
    3.dan ciklusa je dr. (Ali ne ovoj koja me tri put nakon tog gledala) taj jedan folikul bio čudan (prevelik za 3.dc), dvoumila se jel da mi daje terapiju klomifena uopce ili pričekat sljedeci ciklus... jos sam jucer pitala jel moguce da je tu neki problem... ispalo je da nije od pocetka bilo ok... a ova dr.smatra da se to nikak nije moglo vidjet na uzv 3.dc, da sam ja nest krivo skuzila...
    Ma prije mene dosla neka zena na punkciju, nakon štoperice sa svime što treba, suprug vec dao i svoj uzorak i na uzv očito isto neki problem i poslali ih doma...

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Ajme koliko komplikacija po putu znaš kaj, ako ti ne računaju ko propali postupak, možda i nije nam kraju loše sve ispalo, možda te mogla u startu opisati pa bi bilo ok, a ovak zapravo nisi tak puno izgubila. Osim još mjesec dana i još buket živaca, jel.
    Ja u petak idem gore na prvi pregled za FET, doslovno strepim kaj mi bude ovaj put pošlo po zlu.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Ma nisam skroz u bedu, nije mi postupak barem iskoristen, a bolje ovak nego da punkcijom ispadne 0 js... po prirodi sam optimist, taman s novom mengom mi počinje godišnji pa ću smirenije to sljedeći ciklus rješavati. Držim fige za petak Kaj Te Briga, Tiara tebi za ponedjeljak!!! Ja ću sad odraditi s dječicom u školi ta dva zadnja dana i svjedodžbe i svu tu papirologiju, a onda s novom mengom u nove pobjede!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •