Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Citiraj Spiritinthesky prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam zadnji put bila u 3mj..i evo primili me normalno u postupak ovaj mj.kad sam nazvala da dobila..jedino sto sam se u 7mj cula s njima da mi kažu šta trebam ponoviti od nalaza koji istekli.. u poslali mi postom povijest bolesti 10.7.
    Bok jesi slala upitnik za trijažu, te je li ti točno ispalio 14 dana od slanja, pitam jel meni je danas 14.dan od slanja i kako mi se ciklus poremetio ništa od ovog mjeseca jel menga će kasniti koji dan a mislim da mi onda upitnik više neće uzeti u obzir

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Grofice, bude ti ok ako dođe kasnije, samo da nije ranije

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Citiraj KajTeBriga prvotno napisa Vidi poruku
    Grofice, bude ti ok ako dođe kasnije, samo da nije ranije
    Misliš da će me primiti ako budem nekoliko dana kasnije dobila mengu

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Da, da, meni je dr. sama zadnji put rekla da bolje da se upitnik pošalje par dana ranije nego da bude kraće od dva tjedna, tad te ne bi uzeli.
    Makar, iskreno, ja stvarno više ne razumijem smisao tog upitnika... Razumjela bih da inzistiraju na negativnom testu, ali ovaj glupavi list papira sad stvarno više nema veze s vezom.

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Imaš pravo, nemaju smisla ti upitnici a što će biti s testiranju ma ne znam, prijateljica je išla u Čakovec na testiranje jer nije uspjela u zgb to obavit da bude 48h čak i privatno u poliklinici Katarina ne primaju jer su u gužvi i treba se danima prije naručiti. Baš je kaos sad oko testiranja

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Grofica5 prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš pravo, nemaju smisla ti upitnici a što će biti s testiranju ma ne znam, prijateljica je išla u Čakovec na testiranje jer nije uspjela u zgb to obavit da bude 48h čak i privatno u poliklinici Katarina ne primaju jer su u gužvi i treba se danima prije naručiti. Baš je kaos sad oko testiranja
    Cure, jeste pitale što kad u slučaju da pred punkciju u stimuliranom postupku dobijete pozivan nalaz na SARS COV 2 virus?

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Dok sam ja bila na VV na proljece,morala sam potpisat pristanak da mi se u bilo kojem trenutku postupak moze prekinuti na moju stetu, bilo da se ja zarazim ili da se okolnosti u bolnici promjene kao sto je bilo na proljece.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Kasnila mi menga isto, al uzeli su u obzir, ne gledaju dan ili dva. Jesam..slala sam 10 tak dana prije menge trijazni.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Grofica5 ali mozes novi poslati trijazni, sta ne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •