Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

sara, točno je to što pišeš.
    ali pitanje je što kada žene pred punkciju u stimuliranom ciklusu dobije pozitivan nalaz?

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    sara, točno je to što pišeš.
    ali pitanje je što kada žene pred punkciju u stimuliranom ciklusu dobije pozitivan nalaz?
    Da to je sad drugi par opanaka! Koliko znam da su po bolnica u posebnim uvjetima odradjene operacije kod pacijenata pozitivnim na covid.
    A isto tako su sigurno nekome i odradili punkciju a i da ne znaju da je zena pozitivna i tako je ta neka zena to sve usput prohodala. Mislim ovo su im teske gluposti sto rade i jos traze da se potpisu pacijentice sto znaci da su u stanju pustiti nekoga tko ima 10, 15 folikula.
    Zgrozena sam!!!!
    Posljednje uređivanje od sara79 : 29.10.2020. at 13:12

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Bila jutros na VV moram izvadit uputnicu za testiranje na covid prije postupka , kaže doktorica Jukić da je sad problem s nedostatkom reagensa pa ćemo vidjet kako će se sve odvijat u smislu hoće li se trebati testirati ili ne a med. sestra mi je rekla poslije, samo vi dođite s uputnicom pa ćemo vidjet što će biti, jer kao uputnica je njima više da se na to mogu pozvati u slučaju nekih inspekcija i slično. Inače oni kod sebe na Merkuru mogu naručiti pacijentice na testiranje

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Grofica5 prvotno napisa Vidi poruku
    Bila jutros na VV moram izvadit uputnicu za testiranje na covid prije postupka , kaže doktorica Jukić da je sad problem s nedostatkom reagensa pa ćemo vidjet kako će se sve odvijat u smislu hoće li se trebati testirati ili ne a med. sestra mi je rekla poslije, samo vi dođite s uputnicom pa ćemo vidjet što će biti, jer kao uputnica je njima više da se na to mogu pozvati u slučaju nekih inspekcija i slično. Inače oni kod sebe na Merkuru mogu naručiti pacijentice na testiranje
    Bilo bi super bez tog testiranja jer to je dodatni stres, prvo uspjeti se testirati, a onda briga hoce li rezultat stici na vrijeme...a ionako prije tog testa kod njih dodes nekoliko puta i da je nedaj boze nesto ne moze se sprijeciti. Jedino dobro je sto su uveli da se kod njih moze testirati, ali rade samo pon-pet, meni je zadnji put palo na subotu pa nisam mogla kod njih. Kako god, samo da ta korona ne zaustavi postupke.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •