-
Ajme... pa jos i to... jos najbolje da mozemo/moramo znati kad ce doci M pa se naruciti za testiranje... mozda iako to sad mi tu znamo bolje se drzati glup i zvati normalno dok dobijemo M za pregled 3.dc...
Mislim pogotovo ako je vikend u pitanju- dobim u petak i moram automatski u subotu na uzv...jedva to uspijemo dogovorit ili ni to (ja dobila prosli put u cetvrtak poslije 18 h, u petak se racuna 1.dc, zvala sam ih ujutro, otpilili me nek zovem nakon 11 h i dok sam ih vec oko pol 2 dobila onda naravno mi rekli doci sljedeci dan (subota u 8)). Da smo kak svemoguce, vecinom to nije izvedivo. Najbolje ici tam 2./3.dc na uzv i tam nek nas testiraju i ok. Dok dođe nalaz il nastavljamo s terapijom il prekidamo ako bas bude pozitivan test i opet ok.
Počelo se događati sve više da se cure pikaju i onda pred punkciju test pokaze koronu i sve staje... a neke onda imaju 20-ak folikula, a postupak se ne smije dovrsiti. Takva testiranja je vec uvela Petrova - pred prvi uzv, pred punkciju i opet prije transfera čak ako je 5.dan.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma