Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

ma ja bi isla nakon merkura na vv, a ne znam ako me ne puste kroz bolnicu (tuda znam) kuda pjeske okolo... a s autom mi je to puno petljanja zbog parkinga, na vv jos nekako nadjem, ali na merkuru mi je katastrofa..
    meni ce sad bit 2 mj od korone, rekli su da mogu doc...ima neka stavka u trijaznom upitniku ako si prebolio da li posjedujes lijecnicku dokumentaciju da si zdrav, rekli su da ne treba nista nosit za to

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    ma ja bi isla nakon merkura na vv, a ne znam ako me ne puste kroz bolnicu (tuda znam) kuda pjeske okolo... a s autom mi je to puno petljanja zbog parkinga, na vv jos nekako nadjem, ali na merkuru mi je katastrofa..
    meni ce sad bit 2 mj od korone, rekli su da mogu doc...ima neka stavka u trijaznom upitniku ako si prebolio da li posjedujes lijecnicku dokumentaciju da si zdrav, rekli su da ne treba nista nosit za to
    Ja sam jednom bila na testiranju na merkuru i iza toga isla na VV na pregled...to je nekih 5 min hoda. Od mjesta gdje se uzimaju uzorci ide se malo uz brijeg po ulici, dode se do djecjeg igralista, preko igralista se prode i par koraka lijevo i dode se do onih stepenica sto su kod rampe na VV.
    Posljednje uređivanje od sladja01 : 15.02.2021. at 21:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •