Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    strasna molim te obavijesti nas kako je razgovor prosao, zato sto ovo sto kaze ines se razlikuje od onog sto dr.kaze..
    ja isto imam jos nekoliko blastica, iako ja idem na fet jer zelim jos jedno dijete, i kad sam dosla proslo ljeto nakon 4.god dr mi je rekla da krio pojranjene bastice nije moguce unistiti, da to nije eticki i da ih mogu ili donirati ili platiti cuvanje jos 5 god ili odnesti..jos ja onako zbunjeno pitam kako odnesti, a ona pa tako da ih vratimo u vas...
    Lemon, ovo su ti rekli na VV?
    Znači, liječnicima koji se bave humanom reprodukcijom etički je neprihvatljivo uništiti trodnevni ili petodnevni embriji, ali im je etički prihvatljivo prisiljavati ženu na transfer i eventualnu trudnoću koju žena ne planira i ne želi?!
    Kao što im je i etički prihvatljivo protupravno i protiv volje osoba od kojih potiču embriji naplaćivati čuvanje istih.

Ma... Zemljo otvori se!

Volja i želje bračnih partnera - odraslih i živih ljudi, njihova ljudska prava, njihov obiteljski život, zdravlje i na koncu život žene - ne znače ništa naspram 3-dnevnog ili 5-dnevnog embrija u tekućem dušiku?!

Ne može to tako ići. Žene i muškarci ne dajte se. Ako ne želite transfere zamrznutih embrija, tražite kliniku da se unište ili ako želite - dozvolite da se doniraju drugim neplodnim parovima. Ovdje se mora poštivati vaša volja.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 02.03.2021. at 08:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •