Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Bok, bila sam prije nekoliko dana na VV, dali su mi trijažni upitnike, papir za ovjeriti, i što treba još od nalaza vaditi. Brine me to testiranje na koronu, kad sam pitala sestru koja mi je davala te papire da li se kod njih može testirati rekla je da ne. Spomenula je neku bolnici ali nisam zapamtila ime, ali nije spominjala da se može na Merkur.Po kalendaru mi ispada da trebam dobiti subotom, pošto pijem duphaston tako nekako i dođe. Uputnicu sam uzela za testiranje, ali se kod nas moram naručivati da uzmem termin. Kako sad da ja znam kad da se naručim ak ne znam kad ću dobiti. Vidjela sam da je jedna cura napisala da ima na Merkur testiranje i da mogu doć bez narudžbe. Da li ima koji broj da provjerim, pošto sam malo dalje da budem sigurna. Hvala unaprijed na odgovoru

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Blueenina21, u pravu si - testiraju ti na Merkuru svaki dan, sto ukljucuje i nedjelje, od 7 i 30 u jutro, ne treba se naručivati, neka ti doktorica posalje e-uputnicu za Merkur i samo se s zdravstvenom pojavis gore ispred ulaza u dnevnu bolnicu na Merkuru. Prvi dan kad dobiješ ti je najbolje otici da imas nalaz za 3 dc. Nije problem ni ako dobijes u sub poppdne pa odes na testiranje u nedjelju, nalazi su gotovo uvijek gotovi za par sati. Nalaz bude u sustavu i kad dodeš na trijažu na VV oni to vide. Tamy86 baš mi je žao, zmam koliko svaki dan i mjesec znaci, nisam u nekim godinama, imam 33 i uzasno me ljuti kad dobijem gore odggovor, vi ste mladi, kuda se zurite..
    Posljednje uređivanje od Silk : 04.05.2021. at 10:08

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Silk- Ja 34 i isto. Mladi ste, stignete... nisam baš mislila prvo roditi sa 40..
    Posljednje uređivanje od tamy86 : 04.05.2021. at 19:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •