Stranica 76 od 77 PrviPrvi ... 266674757677 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,751 do 3,800 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Da li neko ima obrazac Pristanak za provođenje MPO postupka, koji treba ovjeriti kod javnog bilježnika? Na mailu od prije imam samo ovaj obrazac što se popunjava za vrijeme pandemije, koji potpišu oba partnera. Na sajtu nisam nasla.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Tajčita - obrazac za pristanak ti daju na VV s njihovim žigom... nema nigdje tog obrasca za skinuti... do dana punkcijese mira ovjeren predati, a do tad ces ici nekoliko puta na uzv i dat ce ti...

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Imam pitanje za testiranje na covid, htjela bi se testirati na Merkuru dan prije dolaska, jel se trebam prvo javit na VV kako sam prije par mjeseci radila, ili mogu direktno s uputnicom otići na Merkur pa onda oni vide u sustavu ako su povezani nalaz

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

ako imas uputnicu u sustavu od svog ginekologa ne moras se javljati na vv, odes odmah na merkur i oni tamo povuku tu

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Ok hvala jel zadnji put sam izgubila puno vremena čekajući prvo red za trijažu i onda da me na VV prijave za testiranje, pa sam jedva stigla na Merkur

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

14 dan nakon inseminacije kućni test negativan..zaboravila sam kome javljam rezultate kućnog testa - sestri ili zovem doktoricu, te da li da svejedno idem vadit Betu? Pretpostavljam da sada ide mjesec pauze pa će me onda vjerojatno ponovo slati na inseminaciju..Koliko prosjecno puta rade inseminaciju kod nepoznatog uzroka neplodnosti? Već sam preumorna od gubljenja vremena, na VV sam od rujna, tek sam sad ušla u prvi postupak, a nisam nikakvu pauzu radila. Ako u 2 i po godine, uz prohodne jajovode i dokazanu ovulaciju i dobar spermiogram nije uspjelo, bojim se da mi je nova inseminacija uzaludna..

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Ako sam dobro zapamtila, ne mora biti pauza između inseminacija. I 2 minimalno, sve ovisi koliko godina imaš. Ako si starija i 2 ne uspiju, ne forsiraju.
    Da te utješim- ja sam od 8.mj. tamo i još nisam imala ni jedan postupak

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Bok, bila sam prije nekoliko dana na VV, dali su mi trijažni upitnike, papir za ovjeriti, i što treba još od nalaza vaditi. Brine me to testiranje na koronu, kad sam pitala sestru koja mi je davala te papire da li se kod njih može testirati rekla je da ne. Spomenula je neku bolnici ali nisam zapamtila ime, ali nije spominjala da se može na Merkur.Po kalendaru mi ispada da trebam dobiti subotom, pošto pijem duphaston tako nekako i dođe. Uputnicu sam uzela za testiranje, ali se kod nas moram naručivati da uzmem termin. Kako sad da ja znam kad da se naručim ak ne znam kad ću dobiti. Vidjela sam da je jedna cura napisala da ima na Merkur testiranje i da mogu doć bez narudžbe. Da li ima koji broj da provjerim, pošto sam malo dalje da budem sigurna. Hvala unaprijed na odgovoru

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Blueenina21, u pravu si - testiraju ti na Merkuru svaki dan, sto ukljucuje i nedjelje, od 7 i 30 u jutro, ne treba se naručivati, neka ti doktorica posalje e-uputnicu za Merkur i samo se s zdravstvenom pojavis gore ispred ulaza u dnevnu bolnicu na Merkuru. Prvi dan kad dobiješ ti je najbolje otici da imas nalaz za 3 dc. Nije problem ni ako dobijes u sub poppdne pa odes na testiranje u nedjelju, nalazi su gotovo uvijek gotovi za par sati. Nalaz bude u sustavu i kad dodeš na trijažu na VV oni to vide. Tamy86 baš mi je žao, zmam koliko svaki dan i mjesec znaci, nisam u nekim godinama, imam 33 i uzasno me ljuti kad dobijem gore odggovor, vi ste mladi, kuda se zurite..
    Posljednje uređivanje od Silk : 04.05.2021. at 09:08

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Silk hvala ti na informaciji, to nije brzi onaj test, jer mi je rekla da treba onaj koji se čeka? Nisam previše upućena u to testiranje pa neznam.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Zvala sam sad VV da naručim muža andrologu pa sam priupitatala za testiranje, sestra mi je rekla da se i kod njih naručuje. Najgore mi je što mi sad početak menstruacije pada subotom, i tako idući mjeseci po onoj aplikaciji. To nema šanse sad uskladiti. A gledam termine kod nas za naručiti ima samo do 18.5 za naručiti, a ja bih trebala dobiti 22.5. Da li kako mogu pomaknuti ciklus jer ak ovak nastavi neću nikad otić zbog testiranja

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Ja sam dobila papirnatu uputnicu za testiranje jel mogu s njom na Merkur?

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Nema na čemu i meni puno znači kad ovdje nađem odgovore Mozete na testiranje na Merkur i s papirnatom uputnucom i sa e-uputnicom. To je PCR testiranje (nije brzi antingenski test) i obično nalazi budu gotovi i isti taj dan, zadnja tri puta sto sam se testirala gore mi uvijek kazu ako ste pozitivni zvat cemo vas do 15 sati, ako ste negativni nece vas nitko zvat i nalaz bude u sustavu pa ga moze svatko vidjet. Nije potrebno naručivat se, samo se pojavite gore u 7 i 30 u jutro ispred ulaza u Dnevnu bolnicu Merkur, pripremite zivce jer nema nekog reda, ljudi stoje svakak i svi se preguravaju. Radnim danom imaju jos i dodatno testiranje od 11 za pacijente VV i KB Merkur.
    Posljednje uređivanje od Silk : 04.05.2021. at 18:40

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Ti sebi možeš regulirati cikluse Duphastonom. Rekla si da piješ? Pij 2 dana duže npr. pa ćeš dobiti u pon..

Citiraj Bluenina21 prvotno napisa Vidi poruku
    Zvala sam sad VV da naručim muža andrologu pa sam priupitatala za testiranje, sestra mi je rekla da se i kod njih naručuje. Najgore mi je što mi sad početak menstruacije pada subotom, i tako idući mjeseci po onoj aplikaciji. To nema šanse sad uskladiti. A gledam termine kod nas za naručiti ima samo do 18.5 za naručiti, a ja bih trebala dobiti 22.5. Da li kako mogu pomaknuti ciklus jer ak ovak nastavi neću nikad otić zbog testiranja

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Silk- Ja 34 i isto. Mladi ste, stignete... nisam baš mislila prvo roditi sa 40..
    Posljednje uređivanje od tamy86 : 04.05.2021. at 18:41

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Hvala tamy, budem baš probala sa duphastonom, znači primiti ce me bez obzira što nemam narudžbu, jer idem sa područja Plitvičkih jezera, pa mi nije da poljubim vrata, a u Karlovcu rade samo 200 testova. Idem sad u petak na neke pretrage pa ću još njih priupitati zbog situacije dal bi me pustili.malo sam dosadna već sa tim tekstom. Hvala vam na odgovorima

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Kada je najbolje zvati baš ambulantu - 2353 906? Zovem danas konstantno od 11 do 14 i nitko da se javi, a trebala bi javit negativan rezultat inseminacije i pitat što sad dalje. Nekako mi je logično za to zvati ambulantu, ne na centralu, ili?

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

silk taj broj je od ordinacije dr pavan, rezultat javljas sestri na salteru di se narucuje i za pregled, njen ti je zadnji 907

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

i zovi od 11 nadalje, kako si i napisala...
    moja preporuka ti je da se opet narucis za 3.dan pa ces vidjet s dr koji cete postupak, ja sam bila na samo jednoj inseminaciji, tada je bio losiji spermiogram i sljedeci ciklus sam trazila ivf...

Datum pristupanja
    Jan 2021

Početno

Pozdrav, cure da li znate do kada vrijedi D1 uputnica. Naime trebala bi ići vaditi uskoro betu za što su mi na VV rekli da mi treba uputnica (A2), a moja ginekologica kaze da D1 pokriva bete i nije mi pustila uputnicu..Hvala

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Silk i ja sam od rujna isto na VV, i danas tek 2. inseminacija. Tako da ima nas jos. Ja sam nakon 1.inseminacije imala pauzu sledeci ciklus, a onda opet sada inseminacija. Receno mi je i sada u slucaju da ne uspije, mjesec dana pauza i onda vjerojatno VTO tj vidjecemo na pregledu kada dodje do toga.

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Do sada sam ih zvala dosta puta, ali najcesce se javljaju od 14 do 15 sati. Uvijek sam zvala salter.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Bok, testirala sam se danas na koronu u Karlovcu bez narudžbe, malo su prigovarali ali su me primili. 3 dan ciklusa mi pada u subotu, pa me zanima da li sam dobro skužila da oni primaju i subotom pacijente. Hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Kakva je procedura s postupcima i cijepljenjem protiv Covida? Ovaj tjedan trebam primit prvu dozu, a iduci tjedan bi kretala ponovo u postupak? Dal ce mi to dozvolit, ima itko iskustva?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Silk, ja taman danas zvala jer sam trebala krenuti u postupak, i radi cijepljenja ne mogu... Mora proci barem 14 dana od cijepljenja.

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

nakon 1. ili 2. doze? npr na stranici Beta plus piše da oni savjetuju barem 1 ciklus pauze nakon 2.doze.. iskreno, meni je to 14 dana premalo, zato se nisam ni cijepila jer predugo mi je čekati, a mislim da treba..
    jel znate možda kako je ove godine sa godišnjima i hoće biti pauze za postupke?

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Bok, testirala sam se danas na koronu u Karlovcu bez narudžbe, malo su prigovarali ali su me primili. 3 dan ciklusa mi pada u subotu, pa me zanima da li sam dobro skužila da oni primaju i subotom pacijente. Hvala unaprijed
    nisam vidjela poruku prije, nadam se da si obavila u subotu? do sada su radili i subotom normalno..

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Ja sam imala zakazano cijepljenje, 1. doza. I Doktrorica mi je savjetovala da ipak sve to izbjegavam do daljnjeg...tj. sada za sada da izjegnem cijepljenje. Tako da na kraju i nisam.

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Danas mi je 1dc, subota, nikog nisam usojela dobit za narucivanje (dal je uopce moguce narucivanje subotom?)..Sto da radim u ponedjeljak? Zovem da me naruce za utorak kad mi je 4dc ili se samo pojavim u pon gore?

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Obavila sam u subotu,doktorica je savjetovala da pričekamo mužev pregled kod androloga pa kad on riješi da dođemo. Pitala sam doktoricu za cijepljenje, ona preporučuje da se cijepim ali da mora proći neko vrijeme poslje cijepljenja za postupak.

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

silk prije je bilo da samo dodjes u pon, 3.dan ciklusa, nazovi ih jos ujutro i najbolje bi bilo da odes odmah u pon ujutro na testiranje na merkur, tako ce imat nalaz oko 1 kada ce ti vjerojatno reci da dodjes na pregled...tako sam ja jednom

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Obavila sam u subotu,doktorica je savjetovala da pričekamo mužev pregled kod androloga pa kad on riješi da dođemo. Pitala sam doktoricu za cijepljenje, ona preporučuje da se cijepim ali da mora proći neko vrijeme poslje cijepljenja za postupak.
    koji dan si ih zvala da bi dosla na subotu?
    ja sam zadnje u 9.mj isla subotom kao 3.dan i tada mi sestra nesto prokomentirala da sam mogla doci i na petak 2.dan

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    silk prije je bilo da samo dodjes u pon, 3.dan ciklusa, nazovi ih jos ujutro i najbolje bi bilo da odes odmah u pon ujutro na testiranje na merkur, tako ce imat nalaz oko 1 kada ce ti vjerojatno reci da dodjes na pregled...tako sam ja jednom
    Hvala ti! Nadam se da će mi se htjeti javiti u jutro :/ testirala sam se danas već na Merkuru.

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

onda super, ako se ne jave ne brini, samo se pojavi gore, a test koji je trenutno cini mi se najvaznija i najbitnija stvar, imaju u sustavu pa te ne moze otkantati

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Cure, zna li se šta o godišnjem, rade li onaj tjedan od 21.lipnja pošto je 22.praznik? A meni taman tada pada ponovni odlazak nakon pauze.

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

cure jel koja bila nedjeljom na merkuru na testiranju? jel to sigurno rade i nedjeljom?
    dobila sam danas, imam termin za testiranje u pon ujutro u svom gradu, pa sam mislila kasnije za zg na vv, ali bojim se da me nece htjeti primiti na vv bez testa (nalaz ce bit tek kasnije popodne)

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

samo info za sve koje ce traziti na forumu, netko je napisao da se i nedjeljom testira na merkuru, to nije tocna informacija. bila sam danas gore i bas pitala za nedjelju i potvrdeno da nedjeljom nema testiranja.

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    samo info za sve koje ce traziti na forumu, netko je napisao da se i nedjeljom testira na merkuru, to nije tocna informacija. bila sam danas gore i bas pitala za nedjelju i potvrdeno da nedjeljom nema testiranja.
    Ja sam se testirala u nedjelju na Merkuru jer sam u utorak imala zakazan pregled.. od kad se to onda vise ne testira?
    Posljednje uređivanje od Silk : 19.06.2021. at 19:00

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

evo pitala doktoricu i kaze da nema nedjeljom..
    dok sam jednom imala transfer na utorak isto su mi rekli da dodjem na merkur na pon na testiranje pa me opcenito zbunilo to kaj sam vidjela da gore pise i za nedjelju tako da sam bas sada pitala dr da budem sigurna i kaze nema

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Cure, vade li se hormoni samo na VV ili ima i Merkur svoj laboratorij? Zbunjuju me te njihove zgrade. Vadim neovisno o postupku, moja gin me šalje ovako...
    Posljednje uređivanje od tamy86 : 23.06.2021. at 15:24

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Ako imam D1 uputnicu za postupak, ne treba mi dodatna uputnica od mojeg ginekologa za vadit Betu? To se trebam narucit telefonom na VV ili?

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Kolilo se sjecam, pisalo je i nedeljom dole gdje je testiranje. I subota i nedelja. Ne znam samo da li imaju 2 termina, dnevno. E sada ako se nesto promijenilo, voljela bih da znam, jer postoji mogucnost, da cu morati u nedelju, tj. sutra ici na testiranje?

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ima li netko informaciju šalju li se opet oni trijažni upitnici 2 tjedna prije dolaska na pregled da ih ne moram zvati...

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

sladja01, da i dalje se salju trijazni upitnici...

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno Vuk vrhovec transfer smrznutih embrija

Pozdrav.

Čitajući i tražeći neka najnovija iskustva za Vuk vrhovec kliniku nisam uspjela ništa pronaći pa otvaram svoje pitanje. U biti, mene zanima sam postupak kod transfera smrznutih embrija. Znači, ja i suprug smo bili na 3 postupka do sad, i zadnji je bio u 6. mjesecu kada je bila punkcija , ali ne i transfer zbog kako mi rekla doktorica puno hormona i injekcija koje dobila i rizika da ne umrem.

Mene uglavnom zanima koliko se dok je transfer srmznutih embrija tj kako često hoda na te preglede jer mi rekli da ću biti samo na tabletama (bez injekcija) i hormonima. Ja sad pratim ovuaciju i sad mi je bila na 21. dan ciklusa tek (malo mi se i sve sad poremetilo od postupka). Da li je i transfer gotov u roku kojih dva tjedna jer oni poslože ovulaciju hormonima ili kako? I dal rade između badnjaka i tri kralja jer onda sam opet na kolektivnom i to mi je onda prilika? Molim neka najnovija iskustva žena koje su u posljednje vrijeme bie u postupku, jer nigje ne mogu pronaći ništa novije od tamo 2012, 2013 godine možda malo kasnije, ali to je sve tako jer se promjenilo sigurno dosta toga (sad je i korona). Zahvaljujem svim ženama za bar neki odgovor kako one išle.

Dobili smo 9 stanica, od kojih na kraju imamo 5 embrija što je smrzuto 5. dan, i sad se spremam na transfer. Kako sam ja knjigovođa i stalno radim ujutro, problem mi je hodati na folikulometrije i preglede, jer radim u takvom selu i tvrtci gdje smo svi domaći i svi bi odmah znali, pa nitko ne zna da idemo u mpo. U jednu ruku, mogu nešto otići obaviti (imam šeficu i dva šefa) tako i nešto izmišljala, pa me nisu puno ispitivali, ali moram nadoknaditi sate jer smo plaćeni po satu i fond sati moram ispuniti jer imamo kolektivne godišnje gdje isto ne mogu uzeti slobodno kada bi ja to htjela ( to mogu 1 do 2 dana što sam i iskoristila, uz dan dva bolovanja).

LP

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Pozz. Imala aspiraciju jucer a transfer ce biti u iducem ciklusu sa zamrznutim embrijima. Moze mi netko reci kako ide cijeli postupak kad je u pitanju samo transfer? Do sad sam uvijek imala transfer 5.dan nakon aspiracije,pa ne znam kako to ide. Hvala

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Nina, ja dok sam išla u Fet išla sam na dva pregleda prije dana kada je trebao biti transfer. Ako se dobro sjećam išla sam 3DC, dobila estrofem tablete i mislim da sam nakon nekih 5 dana išla još jednom. Transfer mi je trebao biti otprilike 2 tjedna iza menge. Dva dana ranije se radi covid test i ako je negativan javlja im se da mogu odmrznuti embrije.
    Ima li nekih novosti na odjelu po pitanju covida?

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja dok sam išla u Fet išla sam na dva pregleda prije dana kada je trebao biti transfer. Ako se dobro sjećam išla sam 3DC, dobila estrofem tablete i mislim da sam nakon nekih 5 dana išla još jednom. Transfer mi je trebao biti otprilike 2 tjedna iza menge. Dva dana ranije se radi covid test i ako je negativan javlja im se da mogu odmrznuti embrije. I s obzirom da ih imate odlučujete koliko ide u odmrzavanje, što zavisi i u koliko epruveta su zamrznuti.
    Super ste dobili embrija s obzirom na broj stanica i to još zamrznutih 5.dan tako da vam držim fige da sve bude dobro na kraju.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Sladja01, nista se nije promijenilo. Slanje trijaznih upitnika 14 dana prije, negativan test za prvi pregled, negativan test prije aspiracije. Sve po starome.

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Zvala sam VV da se naručim na prvi pogled, tj drugo mišljenje, rekli su mi da zovem 1dc i da će me onda naručiti, možete li mi reći koji dc se ide, kako nisam iz Zg da znam planirati go.i moram li se testirati na covid prije dolaska, hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •