Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno Vuk vrhovec transfer smrznutih embrija

Pozdrav.

Čitajući i tražeći neka najnovija iskustva za Vuk vrhovec kliniku nisam uspjela ništa pronaći pa otvaram svoje pitanje. U biti, mene zanima sam postupak kod transfera smrznutih embrija. Znači, ja i suprug smo bili na 3 postupka do sad, i zadnji je bio u 6. mjesecu kada je bila punkcija , ali ne i transfer zbog kako mi rekla doktorica puno hormona i injekcija koje dobila i rizika da ne umrem.

Mene uglavnom zanima koliko se dok je transfer srmznutih embrija tj kako često hoda na te preglede jer mi rekli da ću biti samo na tabletama (bez injekcija) i hormonima. Ja sad pratim ovuaciju i sad mi je bila na 21. dan ciklusa tek (malo mi se i sve sad poremetilo od postupka). Da li je i transfer gotov u roku kojih dva tjedna jer oni poslože ovulaciju hormonima ili kako? I dal rade između badnjaka i tri kralja jer onda sam opet na kolektivnom i to mi je onda prilika? Molim neka najnovija iskustva žena koje su u posljednje vrijeme bie u postupku, jer nigje ne mogu pronaći ništa novije od tamo 2012, 2013 godine možda malo kasnije, ali to je sve tako jer se promjenilo sigurno dosta toga (sad je i korona). Zahvaljujem svim ženama za bar neki odgovor kako one išle.

Dobili smo 9 stanica, od kojih na kraju imamo 5 embrija što je smrzuto 5. dan, i sad se spremam na transfer. Kako sam ja knjigovođa i stalno radim ujutro, problem mi je hodati na folikulometrije i preglede, jer radim u takvom selu i tvrtci gdje smo svi domaći i svi bi odmah znali, pa nitko ne zna da idemo u mpo. U jednu ruku, mogu nešto otići obaviti (imam šeficu i dva šefa) tako i nešto izmišljala, pa me nisu puno ispitivali, ali moram nadoknaditi sate jer smo plaćeni po satu i fond sati moram ispuniti jer imamo kolektivne godišnje gdje isto ne mogu uzeti slobodno kada bi ja to htjela ( to mogu 1 do 2 dana što sam i iskoristila, uz dan dva bolovanja).

LP

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja dok sam išla u Fet išla sam na dva pregleda prije dana kada je trebao biti transfer. Ako se dobro sjećam išla sam 3DC, dobila estrofem tablete i mislim da sam nakon nekih 5 dana išla još jednom. Transfer mi je trebao biti otprilike 2 tjedna iza menge. Dva dana ranije se radi covid test i ako je negativan javlja im se da mogu odmrznuti embrije. I s obzirom da ih imate odlučujete koliko ide u odmrzavanje, što zavisi i u koliko epruveta su zamrznuti.
    Super ste dobili embrija s obzirom na broj stanica i to još zamrznutih 5.dan tako da vam držim fige da sve bude dobro na kraju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •