Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Ruza_rozita prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav! Ima li koja mozda iskustva sa povisenim TSH i VV? Odgodjen mi je postupak do konzultacija sa endokrinologom, pa dok cekam pregled u endića slazem scenarije kada bi mogla uci u postupak. Zanima me najvise jel se ceka da terapija prodjeluje - da TSH padne ispod 2 ili se moze u postupak dok si na terapiji?
    Ja imam. Prvo ti se treba spustiti TSH jer ako ti je povišen onda postoji mogućnost da zbog toga ne dolazi do trudnoće. Imala sam sreću pa je netko otkazao pregled kod endokrinologa pa sam uletjela isti mjesec. No, ne prestaješ s terapijom kad ti je TSH o.k., nego ti odrede koju dozu tableta ćeš uzimati. Ja sam tada ostala trudna i čitavu trudnoću sam pila terapiju jer mi je TSH tek onda podivljao. Par mjeseci nakon poroda TSH je ponovio bio dobar. Sad samo povremeno napravim kontrolu.

Datum pristupanja
    Sep 2022

Početno

curke, ide li netko sad u listopadu u postupak?
    također molim cure koje su ranije pisale ovdje po forumu ako mi mogu malo napisati iskustva, je li ivf bio uspješan, kakva su iskustva s doktorima itd? vidim više manje da su ok iskustva s Podgajskim i Pavan Jukić. ja krećem sad krajem rujna.
    Skroz sam nova u svemu, ako mi malo možete pojasniti, ivf dugi protokol? 3dc ide stimulacija do punkcije, jesam u pravu? hvalaaaa

Datum pristupanja
    Apr 2022

Početno

Citiraj Anuška1 prvotno napisa Vidi poruku
    curke, ide li netko sad u listopadu u postupak?
    također molim cure koje su ranije pisale ovdje po forumu ako mi mogu malo napisati iskustva, je li ivf bio uspješan, kakva su iskustva s doktorima itd? vidim više manje da su ok iskustva s Podgajskim i Pavan Jukić. ja krećem sad krajem rujna.
    Skroz sam nova u svemu, ako mi malo možete pojasniti, ivf dugi protokol? 3dc ide stimulacija do punkcije, jesam u pravu? hvalaaaa
    Anuška1, evo i mene nove u ovome svemu, čekam menstruaciju sad da se javim 1. dan ciklusa, da dogovorimo dalje za inseminaciju po prvi puta kod doktorice Pavan Jukić...
    ne razumijem samo kako točno da znam kad trebam poslati trijažne upitnike, tih 14 dana ranije, kad mi je ciklus skroz nepredvidljiv, od 20 pa do 45 dana i kako da sad znam kad treba poslati te papire

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •