Pokazuje rezultate 1 do 50 od 127

Tema: ljubljenje bebe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Moje su i držali, i hvatali za rukice i cmakali, evo ih danas živi i zdravi.
    Ovo mi je jedan od dva top argumenta zašto bi netko nešto trebao ili ne trebao raditi, a od kojih mi se diže kosa na glavi.

I, nadam se da se ovo cmakanje i držanje za rukice odnosi na članove uže obitelji, meni je sve preko toga nepotrebno, čak i nekulturno. Male se bebe ne cmače i ne drži za ruke osim ako nisi bliži rod i posebno ne u ovom periodu.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mi je jedan od dva top argumenta zašto bi netko nešto trebao ili ne trebao raditi, a od kojih mi se diže kosa na glavi.

I, nadam se da se ovo cmakanje i držanje za rukice odnosi na članove uže obitelji, meni je sve preko toga nepotrebno, čak i nekulturno. Male se bebe ne cmače i ne drži za ruke osim ako nisi bliži rod i posebno ne u ovom periodu.
    Odnosi se na bilo koga tko se veseli mom bebaču, osim nepoznatim osobama (hajde, tu može hvatanje za rukice). Uopće ne razumijem zašto bi to bilo nepotrebno i nekulturno. Pa to su male bebe ! Prirodno je da se ljudi vesele malim bebama, da ih obuzme nježnost, da žele iskazati bebi svoje veselje i naklonost.
    Ako misliš na bakterije, ja nisam tip koji brine o tome, ne perem ruke svaki put kad uzmem bebu, niti to očekujem od drugih ljudi. To mi je totalno besmisleno. Moja sveki nije htjela uzimati moju unučad dok nije oprala ruke i presvukla majicu, pa sam je zamolila da se urazumi.
    Bebe su tu da se nosaju, maze, ljube, a ne da se drže pod staklenim zvonom.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pa ne znam što nije jasno u tome da nije potrebno da dijete od mjesec dana balave i diraju prljavim rukama sve poznate osobe koje dođu posjetu ili ih sretneš u šetnji.

A što se tiče brige oko bakterija...da si ove zime imala novorođenče...sa svim virozama i gripama koje su ove godine bile baš žestoke i polomile dosta ljudi, i upalama pluća...ti bi pustila da baš svatko poznat ljubi tvoje 1-mjesečno dijete? Ako da, ne znam da li da ti kažem svaka čast na skuliranosti ili *ebote, ti si luda žena.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne znam što nije jasno u tome da nije potrebno da dijete od mjesec dana balave i diraju prljavim rukama sve poznate osobe koje dođu posjetu ili ih sretneš u šetnji.

A što se tiče brige oko bakterija...da si ove zime imala novorođenče...sa svim virozama i gripama koje su ove godine bile baš žestoke i polomile dosta ljudi, i upalama pluća...ti bi pustila da baš svatko poznat ljubi tvoje 1-mjesečno dijete? Ako da, ne znam da li da ti kažem svaka čast na skuliranosti ili *ebote, ti si luda žena.
    Imala sam ja i zimsko novorođenče... Fakat mi ne bi palo na pamet uskratiti nekome poljubac jer je sezona boleština. Jesam li skulirana ili luda, to ti ne bih znala reći

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •