Znate li neke programe za djecu preko praznika?
Sta djeca iz nizih razreda rade? Idu kod bake, ostaju doma?
Znate li neke programe za djecu preko praznika?
Sta djeca iz nizih razreda rade? Idu kod bake, ostaju doma?
Imaš u zoo vrtu program: http://zgzoo.com/dogadanja/najzabavn...nija-akademija
Od ove godine, postoji i sportski kamp Malih sportaša.
Moji su doma, a ja uzmem godišnji.
hvala : )
otprilike to sam i ja nasla, plus ono na Jarunu...i krace programe u knjiznicama i centrima za kulturu
Dosad nismo nikad ni razmatrali te mogućnosti za proljeće jer smo imali drugih zanimacija u tom periodu, ali nekako mi se čini da se za proljetne praznike i ne isplati uzimati cjelodnevne i cjelotjedne kampove i aktivnosti. Ipak su to relativno kratki praznici, usred ionako dugačkog 2. polugodišta, i djeci dobro dođe tjedan dana "ničega". Veći je problem za mlađu djecu (niži razredi oš), ako nemaju s kime biti, u tom slučaju ima smisla popunjavanje vremena aktivnostima.
Koji Uskršnji praznici? Pa nema ih ove godine???
Bar su tako rekli početkom šk. godine.
kako nema - pa već drugu ili treću godinu su prije Uskrsa
Kalendar tekuće školske godine - 2014./2015.Nastava počinje 8. rujna 2014. godine, a završava 16. lipnja 2015. godine:
- prvo polugodište traje od 8. rujna 2014. godine do 23. prosinca 2014. godine
- drugo polugodište traje od 12. siječnja 2015. godine do 16. lipnja 2015. godine, a za učenike završnih razreda srednje škole do 20. svibnja 2015. godine
Školski praznici:
- zimski praznici počinju 24. prosinca 2014. godine, a završavaju 9. siječnja 2015. godine
- proljetni praznici počinju 30. ožujka 2015. godine, a završavaju 3. travnja 2015. godine
- ljetni praznici počinju 17. lipnja 2015. godine, osim za učenike koji polažu predmetni, razredni, popravni, dopunski, razlikovni ili neki drugi ispit, koji imaju završni rad ili ispite državne mature, za učenike u programima čiji se veći dio izvodi u obliku vježbi ili praktične nastave i za učenike koji u to vrijeme imaju stručnu praksu
Na kalendaru koji je MZOS objavio davnih dana kao praznici su označeni dani od četvrtka do utorka, preko Uskrsa, al sad sam vidjela da dolje piše od 30.3. a to je onda cijeli taj tjedan ko i uvijek. I sad mi nije jasno o čemu su pričali na roditeljskom...
možda je trebalo poziornije slušati, ili možda ni pripovjedač nije znao o ćem priča
kao dijete sam patila jer mi se činilo da moji prijatelji za svake praznike putuju bakama i djedovima u druga mjesta, dok su moji živjeli na 5 min udaljenosti.
zato već 4. godinu šaljem filipa u karlovac ili na vikendicu mojih roditelja za proljetne praznike. više ne mora provesti cijeli tjedan tamo kao u 1. razredu kad nije ostajao sam doma, ali da održi tradiciju otputovati će nekoliko dana.
meni se čini da nema ništa problematično u tome da djeca ostaju sama doma kad se osjećaju spremnim, ali mnogo mojih poznanika misli drugačije i muče se sa rastezanjem godišnjih na sve praznike, pa tako i uskršnje.
Moji imaju "traume", jer svake uskršnje praznike provode na moru.
Da se njih pita, ostale bi u Zagrebu.![]()
Mi ih jedva čekamo i provodimo pola pola Zagreb/Slavonija.