Citiraj Rnjuska prvotno napisa Vidi poruku
Tanci tvoju temu sam procitala prije nego sam otvorila ovu. I stvarno mi je zao sto i ti imas nejednak tretman kod mame.

Znam zdravlje sad imas sutra nemas. Njih su dvoje i dok god mogu brinut ce se jedno o drugom. Sigurno ih moja sogirica nece presvlacit, kupat i sl. Uz to imaju svoje mirovine i imovine da pokriju troskove brige i njege. U ostalom da je to ug.o uzdrzavanju zar bi ga vec sad potpisali? Zar bi ga tajili? Tu su drugi motivi u igri (tako mi se cini) samo nitko nije imao obraza to reci.

"Gdje nema srama tu nema ni pravde!"
A zašto si tako sigurno da danas sutra vaši roditelji onemoćaju da se tvoj brat i tvoja šogorica ne bi zaista i skrbili o njima? Sama kažeš da su vitalni još uvijek i pomoć im ne treba, al to ne znači da brat i njegova žena neće uskočiti kad im pomoć zbilja bude potrebna. Nekako ne mogu, ne primjetiti da tu i tamo iz tvojih postova iskoči netrpeljivost prema bratu i njegovoj ženi. Ja nekako ne mogu pojmiti to da ako tvoj brat i njegova žena zaista ne fermaju vaše roditelje 2% da bi se oni tako olako odlučili prepustiti im se u ruke.