Pokazuje rezultate 1 do 50 od 407

Tema: Dozivotno uzdrzavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    A što je pravedno? I tko određuje što je pravedno?
    Što je pravedno, to bi se trebalo riješiti razgovorom, i tu su Rnjuskini roditelji zakazali. Ali, da je jednako uvijek pravedno, nije.
    Npr., meni i mm su njegovi roditelji pomogli da riješimo stambeno pitanje. Njihova imovina je mnogo veća nego iznos kojim su nam pomogli. Ali, kako sada stvari stoje, sasvim je izgledno da njegova braća i sestre nikada neće raditi poslove kakve mi radimo i imati zaradu koju mi imamo.
    Meni je sasvim logično da se svekar i svekrva pobrinu prvenstveno za njih i njima ostave više.
    Bilo bi mi suludo da jednak dio imovine dobijemo mi, i npr. mm sestra koja zarađuje duplo manje od nas i nema riješeno stambeno pitanje.
    Naravno da se život uvijek može preokrenuti, danas si na vrhu, a sutra si na dnu, ali mislim da ne možeš u ovakvim situacijama ukalkulirati sve do najmanje sitnice.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Što je pravedno, to bi se trebalo riješiti razgovorom, i tu su Rnjuskini roditelji zakazali. Ali, da je jednako uvijek pravedno, nije.
    Npr., meni i mm su njegovi roditelji pomogli da riješimo stambeno pitanje. Njihova imovina je mnogo veća nego iznos kojim su nam pomogli. Ali, kako sada stvari stoje, sasvim je izgledno da njegova braća i sestre nikada neće raditi poslove kakve mi radimo i imati zaradu koju mi imamo.
    Meni je sasvim logično da se svekar i svekrva pobrinu prvenstveno za njih i njima ostave više.
    Ovdje je obrnuto. Nemam riješeno stambeno pitanje. Brat ima dobar i siguran posao primanja koliko MM i ja zajedno nećemo nikad imati + primanja NJŽ. odnosno njih dvoje imaju 3x veća primanja od nas. I njegova primanja ne želim uplitati u ovo (samo vučem paralelu s tvojim primjerom) to je njihova stvar.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •