Pokazuje rezultate 1 do 50 od 407

Tema: Dozivotno uzdrzavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Rnjuska, u pravu si i imaš zašto biti i tužna i ljuta..Nisu to utješne riječi znam..
    I dok su neke forumašice ovdje komentirale o tome jesi li i hoćeš li ipak dobiti išta ili ništa itditd...ja sam te doživjela kao ženu koja je povrijeđena..koja nije izgubila kuću...ili zemlju..ili nužni dio...već koja je izgubila mamu, tatu i brata - one stare, one, koje je mislila da ima..a sad su to neki novi ljudi..

Neznam što bih ti savjetovala...Ipak, svakako još razgovaraj, sa svima..Pitaj i traži objašnjenje. Interesantne su reakcije i objašnjenja ljudi kad ih se suoči sa njihovim djelima..

Neki su tu pisali da mama i tata možda nisu svjesni što su učinili, možda to njima nije ništa krivo i sl.. Ne bih se složila, jer, ono što nije krivo tj. što je sasvim prihvatljivo, očekivajuće i dobro, to se ne krije

Drži se Rnjuska, i istjeraj stvari na čistac..a onda odluči što i kako ćeš dalje..

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj anin prvotno napisa Vidi poruku
    Rnjuska, u pravu si i imaš zašto biti i tužna i ljuta..Nisu to utješne riječi znam..
    I dok su neke forumašice ovdje komentirale o tome jesi li i hoćeš li ipak dobiti išta ili ništa itditd...ja sam te doživjela kao ženu koja je povrijeđena..koja nije izgubila kuću...ili zemlju..ili nužni dio...već koja je izgubila mamu, tatu i brata - one stare, one, koje je mislila da ima..a sad su to neki novi ljudi..
    Ogroman potpis na ovo. ANIN u dusu si mi zavirila i rasplakala me. Hvala ti na razumijevanju. To je ono najgore sto vise nemam mamu,tatu i brata kakve sam mislila da imam prije nego sam otkrila sve to i da se nebo i zemlja okrenu ne mogu to vise vratiti.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ma hebemu i kucu i zemlju i sve opipljivo ima li brat, sestra, mama i tata, dijete cijenu? Ima li povjerenje cijenu? Kojim novcima to mozes kupit, vratit?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Rnjuska prvotno napisa Vidi poruku
    Ma hebemu i kucu i zemlju i sve opipljivo ima li brat, sestra, mama i tata, dijete cijenu? Ima li povjerenje cijenu? Kojim novcima to mozes kupit, vratit?
    Ima.
    I vjeruj mi, ta je cijena ponekad jako niska.

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Rnjuska prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost, često ima! Ni meni nije jasno zašto!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Neki su tu pisali da mama i tata možda nisu svjesni što su učinili, možda to njima nije ništa krivo i sl.. Ne bih se složila, jer, ono što nije krivo tj. što je sasvim prihvatljivo, očekivajuće i dobro, to se ne krije
    Ja sam spomenula nešto što se može ovako interpretirati, ali mislila sam na naknadne racionalizacije. Ljudi obično znaju duboko unutra kad rade nešto krivo (otud skrivanje), samo vole se uljuljkivati i tješiti sami sebe da tako treba biti itd. Pomaže kod suočavanja dviju strana kad druga strana zna o kakvim se racionalizacijama radi, zašto su baš te i takve. Slika je jasnija, sve se bolje vidi, emocije se lakše prorade. Stvari se nazovu pravim imenom.

Interesantne su reakcije i objašnjenja ljudi kad ih se suoči sa njihovim djelima..
    Da, istina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •