anin prvotno napisa
Mmmda..."ovoga"...ispade nešto beznačajno...a u stvarnosti je ovako...dvoje moje djece sjede za stolom, dajem im iz istog lonca, no eto, jednom samo meso iz sarme, a drugom samo kupus, a uz to tom drugom ne priznam da sam ovom prvom dala meso, i meso dajem a da drugi nije to ni vidio.. A kad se sazna...pa šteta da zbog toga propadne odnos....mmmda
Slažem se! Šteta! No taj odnos Rnjuske i njezinih jesad već propao,ako ne propao onda je narušen,nešto kao košulja kad se podere,čaša razbije ili mlijeko prolije...Kad se to dogodi - a kod Rnjuskese dogodilo,može se košulja zašiti i čaša zaljepiti i mlijeko po podu skupiti i sve to...ali šav ostaje...i trunje u mlijeku..
Da, zbog "ovoga" brojene obitelji pucaju..i da, to je šteta i grozno...no ne treba svodit onog koji se ljuti i koji je povrijeđen na materijalno, jer...evo stekla sam dojam da Rnjuski stvarno ne treba ništa materijalno, i da bi bila sretna da mama i tata ništa nemaju i da ništa ni njoj ni bratu nemaju za ostavit..tada bi njihovi nenarušeni odnosi još trajali, i imali bi jedni druge