Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: baby TV

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ha, čuj, pa moraju još nekamo ubacit reklame, kaj ne? Možda bi bebe htjele neku drugu vrstu pelena ili dude, a mi im nedamo izbor..
    Šalu na stranu, zastrašujuće.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja uopće ne gledam telku, pa tako ni moje cure (osim što starija obožava dvd-jeve s Teletubbiesima, ali nadam se da će ju brzo proći), no za obitelji u kojima je tv stalno uključen kao background noise uopće ne vidim što je loše u ovome:

what we want to offer is completely safe, commercial-free and appropriate content.
    Ako već telka mora biti uključena, bolje baby-tv s nekim edukativnim sadržajima i bez reklama nego meksičke sapunice i priglupi talk-showovi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas je baby tv jedino sto moja djeca gledaju. reklama nema, programi su iskljucivo edukativni - tipa baby mocart, baby genius, zoloski vrt i sl. zahvaljuci odredjenim emisijama oni razumiju i po koju rijec u parku (mi s njima govorimo samo i uvijek hrvatski) medju drugom djecom. gledanje tv-a je ograniceno na jednom dnevno ako uopste stignemo. sto se mene tice bolje par minuta (i onako koncetracija traje svega par minuta i onda im dosadi) baby tv-a nego kako sanja kaze:
    meksičke sapunice i priglupi talk-showovi.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tamy, malo off topic, no možeš li please napisati nešto više o Baby Mozart i sličnim programima? Razmišljam o tome da si nabavim dvd-jeve, pa me zanima iskustvo iz prve ruke.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa mojim klincima to nikada nije bilo previse zanimljivo :/ . Vole da slusaju muziku sa tih cd-a (i to pred spavanje), ali su im emisije i dvd poprilicno dosadni (opet naglasavam da govorim o mojoj djeci jer djeca moje prijateljice su buljila u te programe kao hipnotisana). Mi volimo njihove slikovnice (ima ih u toys-r-us) koje su prilagodjene raznim uzrastima.

Mi smo, za relativno mnogo novaca, kupili dva dvd-ja dok su jos bili male bebe i na tome smo stali.
    Preporucila bih ti prije kupovine iznajmiti u videoteci pa provjeriti.
    Mi, trenutno, ako(!) vec gledamo nesto onda je to baby tv (gdje su sve emisije u trajanju od par minuta) na kojem emitiraju i baby mozarta.

Razvukla sam malo sorry, pa da sumiram: mi nismo previse odusevljeni dvd-jem ali slikovnice i cd-e toplo preporucujem.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Ha, čuj, pa moraju još nekamo ubacit reklame, kaj ne? Možda bi bebe htjele neku drugu vrstu pelena ili dude, a mi im nedamo izbor..
    Šalu na stranu, zastrašujuće.
    ne vidim nista zastrasujuce u tome. mislim da je puno vise zastrasujuce sto vecina ljudi ima non-stop ukljucen tv, a djeca tako izlozena hrpi nasilja i gluposti. to smatram jednom oblikom zlostavljanja djece, pa ako vec moraju gledati tv puno bolje da to bude baby tv.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni je zastrašujuća ideja da bebe gledaju TV i da ih se još posebno "inicira" u to. Ne znam, možda griješim, nisam vidjela tu baby tv, ali moj sin kad je bio beba nije gledao TV i nije mu ni falilo.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Meni je zastrašujuća ideja da bebe gledaju TV i da ih se još posebno "inicira" u to. Ne znam, možda griješim, nisam vidjela tu baby tv, ali moj sin kad je bio beba nije gledao TV i nije mu ni falilo.
    meni isto tako.
    mada je kao sto sanja rece za neke obitelji u kojima se stalno vrti upaljeni tv sa sapunicama i slicnim stvarima, to bolji izbor.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa
    mada je kao sto sanja rece za neke obitelji u kojima se stalno vrti upaljeni tv sa sapunicama i slicnim stvarima, to bolji izbor.
    ma radi se o tome da to nisu "neke obitelji" nego se u vecini obitelji tv vrti non-stop

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mene zanim da li tih babymozart ima u hrvatskoj za kupiti
    što se tiče babytv super stvar za one kojima je tv non-stop
    upaljen kao ste već rekle bolje to nego sapunice ili bigbrother

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tamy, puno ti hvala na odgovoru.