blago nama s amerima
http://abcnews.go.com/GMA/Health/wir...1948371&page=1
blago nama s amerima
http://abcnews.go.com/GMA/Health/wir...1948371&page=1
Ha, čuj, pa moraju još nekamo ubacit reklame, kaj ne? Možda bi bebe htjele neku drugu vrstu pelena ili dude, a mi im nedamo izbor..
Šalu na stranu, zastrašujuće.
Ja uopće ne gledam telku, pa tako ni moje cure (osim što starija obožava dvd-jeve s Teletubbiesima, ali nadam se da će ju brzo proći), no za obitelji u kojima je tv stalno uključen kao background noise uopće ne vidim što je loše u ovome:
Ako već telka mora biti uključena, bolje baby-tv s nekim edukativnim sadržajima i bez reklama nego meksičke sapunice i priglupi talk-showovi.what we want to offer is completely safe, commercial-free and appropriate content.
kod nas je baby tv jedino sto moja djeca gledaju. reklama nema, programi su iskljucivo edukativni - tipa baby mocart, baby genius, zoloski vrt i sl. zahvaljuci odredjenim emisijama oni razumiju i po koju rijec u parku (mi s njima govorimo samo i uvijek hrvatski) medju drugom djecom. gledanje tv-a je ograniceno na jednom dnevno ako uopste stignemo. sto se mene tice bolje par minuta (i onako koncetracija traje svega par minuta i onda im dosadi) baby tv-a nego kako sanja kaze:meksičke sapunice i priglupi talk-showovi.
Tamy, malo off topic, no možeš li please napisati nešto više o Baby Mozart i sličnim programima? Razmišljam o tome da si nabavim dvd-jeve, pa me zanima iskustvo iz prve ruke.![]()
Pa mojim klincima to nikada nije bilo previse zanimljivo :/ . Vole da slusaju muziku sa tih cd-a (i to pred spavanje), ali su im emisije i dvd poprilicno dosadni (opet naglasavam da govorim o mojoj djeci jer djeca moje prijateljice su buljila u te programe kao hipnotisana). Mi volimo njihove slikovnice (ima ih u toys-r-us) koje su prilagodjene raznim uzrastima.
Mi smo, za relativno mnogo novaca, kupili dva dvd-ja dok su jos bili male bebe i na tome smo stali.
Preporucila bih ti prije kupovine iznajmiti u videoteci pa provjeriti.
Mi, trenutno, ako(!) vec gledamo nesto onda je to baby tv (gdje su sve emisije u trajanju od par minuta) na kojem emitiraju i baby mozarta.
Razvukla sam malo sorry, pa da sumiram: mi nismo previse odusevljeni dvd-jem ali slikovnice i cd-e toplo preporucujem.
ne vidim nista zastrasujuce u tome. mislim da je puno vise zastrasujuce sto vecina ljudi ima non-stop ukljucen tv, a djeca tako izlozena hrpi nasilja i gluposti. to smatram jednom oblikom zlostavljanja djece, pa ako vec moraju gledati tv puno bolje da to bude baby tv.Zdenka2 prvotno napisa
Meni je zastrašujuća ideja da bebe gledaju TV i da ih se još posebno "inicira" u to. Ne znam, možda griješim, nisam vidjela tu baby tv, ali moj sin kad je bio beba nije gledao TV i nije mu ni falilo.
meni isto tako.Zdenka2 prvotno napisa
mada je kao sto sanja rece za neke obitelji u kojima se stalno vrti upaljeni tv sa sapunicama i slicnim stvarima, to bolji izbor.
ma radi se o tome da to nisu "neke obitelji" nego se u vecini obitelji tv vrti non-stopseni prvotno napisa
mene zanim da li tih babymozart ima u hrvatskoj za kupiti
što se tiče babytv super stvar za one kojima je tv non-stop
upaljen kao ste već rekle bolje to nego sapunice ili bigbrother![]()