Citiraj davorka prvotno napisa Vidi poruku
Naravno da bih išla pitati u školu što je bilo ako nitko nije dobio veću ocjenu od trojke, onda zaista znači da je bilo prezahtjevno.
vidiš, a ja ne bih. ti i ja se skroz razlikujemo u razmišljanjima. što je ok za raspravu :d
jer mislim da nema tu prezahtjevno. i treba biti zahtjevno, zašto ne? i, uostalom, imate vi pravo, al nije me baš ni previše briga koliko su dobili ostali u razredu. to mi je rekla m, a inače baš nikada ne pitam koliko su ostali dobili. jer me to nije briga. jer mislim da su oba dvoje kapaciteta i za zahtjevne testove.
i baš zato ne bih - jer i sama si rekla, jedinica nije kraj svijeta. ispravi se. ko zna jel upisala ili ne u imenik. nema veze.
a ono što me izluđuje je besmislenost testa.
na stranu da j nije u prvom razredu imao testove iz lektire, a niti lektiru koju treba doma čitati.
a kasnije, do danas, dakle, sedmi razred, uvijek na satu pišu o djelu.
ili ovako nekako mi je super, kako je napisala rebecca:
Moji su od 1. do 3. raz. imali Lektiricu. Meni se to svidjelo, za svaku lektiru 2-3 stranice, na zadnjoj obavezno crtež. Bilo je pitanja sa ponuđenim odgovorima (zaokruživanje), dopunjavanje ili odgovaranje punim rečenicama. To su radili kod kuće uz pomoć slikovnice/knjige, i davali učiteljici na pregled.