casa prvotno napisa
Pa baš sam zato i odabrala te primjere jer mi se čini da se danas svi tako ježimo od te tehnologije i djece, a ne mislim da bismo trebali. Ono, realno gledano, vjerujem da su svi koji su kao ja rođeni osamdesetih gledali nekad i tv, često neke totalno glupe programe. Danas djeca imaju dostupnije neke programe koji su im prilagođeniji. Osobno smatram da je gledanje meksičkih sapunica zaglupljujuće, ali eto ja u neznamkojemrazredu je mislili da je Rosa bolja od dosade. I to iskustvo me naučilo da su sapunice glupe i da je španjolski super. A da sam sad malena, pa da mogu s prijateljicom razgovarat besplatno na fejsu o tome kako joj je kod bake na selu, bilo bi mi divno. Moja djeca nemaju neka ograničenja oko tehnike, neke zabrane, već se zna da se crtići gledaju vikendom ujutro ako se nigdje ne ide, a da se kompom bavi dva tri puta tjedno po pola sata. I vjerujem da i na praznicima neće postat ovisni o tehnologijama. Najstariji na parznicima sad čita, bavi se mravima, crta portrete, dovodi prijatelje...