danas smo kupili jedne cipele u bambija. zatvoreni su i prsti i peta, ali su puni otvora u obliku polumjeseca. kroz te otvore vidi se nogica i prstići. samo je peta skroz zatvorena. planiram mu kupiti još jedne s otvorenim prstima i petom-na kaiše. nisu imali boj inače bi ih bili danas kupili. i još planiram kupiti jedne ljetne papuče i još papuče za na more-one gumene da može gaziti po šljunku. je li to dovoljno? koliko ste vi vašim mališanima kupili ili planirate kupiti?
nisam škrta, posebno ne za bemba, ali 2 para gore navedenih cipela je 640 kn i još papuče 160 i te za u more 130 kn = 930 kn!!! čini mi se malo puno, ali....

Odgovori s citatom
a ove iz Cicibana će joj biti za park. I trebat ćemo isto nešto za more, za do plaže a to nemam pojma kakvo bi trebalo biti. Rekla mi je prodavačica u Cicibanu da će dobivati sad neke ljetnije modele - uglavnom to bi se moralo moći nositi na bosu nogu.
. Pa dobro, jedne sam kupila odvojeno.
. I te njihove ljetne 'šlape' nisu loše (platnene su) ali mi se ipak čine malo preniske. (Ja sam već luda od te stalne potrage za dječjim cipelama, svaki odlazak bilo kuda koristimo za gledanje nekog usputnog dućana).
!