rehab,ovo je bila isključivo kućna mačka,cijepljena,redovno čišćena od parazita...moglo se jest njene dlake do mile volje...
a i bilo je neizbježno,s obzirom da se grijemo na klimu tako da je u zraku uvijek bilo nešto te sitne dlake...

Citiraj karantena35 prvotno napisa Vidi poruku
Wow, hvala ti na odgovoru. A jel znaš možda koje pasmine je mačka sa slike?
Prijateljica mi je ponudila MC sam guglajući našla članak.
ovo je možda neki križanac MC-a ili samo čupavija domaća...
ima ljudi koji nude MC-eve koji to u biti nisu (moja poznanica npr ima tako jednog križanca,malo je veća i čupavija mačka i to je to)...nemaš puno registriranih uzgajivačnica u Hr koje ih prodaju,imaju mala legla a mužjaci su jako traženi.

Citiraj khaa prvotno napisa Vidi poruku
@karantena35 Ja ti imamMaine Coon mačka. Isključivo je kućni, ne ide van. Dobar kao kruh, voli druge pse, mačke baš i ne. Totalna maza, stalno je oko mene ili meni u krilu. Češljati se mora češće, ali ako je naviknut na to nema problema. Ja sam nabavila furminator i od tada sam na miru. Inače se ponaša više kao pas, ali to i je karakteristika ove pasmine. Ja sam inaće 'pseći čovjek' i on mi je prva mačka u životu i mogu reći da sam stvarno odlično odabrala
mi smo ga kupili ali ga nismo koristili jer smo nakon samo jedne primjene vidjeli da dosta uništava dlaku a i uzgajivačica je rekla nikako,radije malo češće četkat!
vidiš,naš nikako nije htio u krilo,odnosno kad on hoće,možda 5min i dovidjenja...ali to i jest u biti karakteristika pasmine,da nisu neke velike maze za bit puno po krilu...
naravno,pseće praćenje u stopu i promatranje svega što radiš je 2ga stvar koja mi je bila najsmješnija nakon svih "vulgaris" mačaka koje sam prije imala...