Pokazuje rezultate 1 do 50 od 293

Tema: Kućni ljubimci - mačke, psi i ostale (generalno)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sillyme,
    tako mene moj sin jutarnja spavalica non stop gnjavi već godinama, sada mu najbolji frend ima psa, pa vidi sve obveze. On bez problema kupi govance od tog psića(ovaj o kojem sam gore pisala), šeće ga s frendom svaki dan (al po danu). A kad sam ga pitala a tko će psa šetat zorom prije posla/škole i po kiši, magli, nevremenu, on kaže: Pa ti mama, ti se dižeš ranije i za trčanje, vježbanje, posao, pa možeš i za našeg psića kako da ne sine no way..

Inače ja baš obožavam pse, al ono jakoooo, jakoooo, al sam svjesna da je naš način života nekompatibilan, da smo trenutno "sebični" i ne damo svoj komfor (MM i ja, ne djeca), ako mu se ne mogu posvetiti kako treba, onda čekam bolja vremena (najradije bi ga kupila za starce, al neće ni oni obvezu:/). Nekoliko dobrih frendova ima pse tako da sam jako dobro upoznata što to sve znači. I silnaaaa količina ljubavi i sreće koju pas pruža , ali isto taako i razne obveze i ograničenja u pogledu putovanja i dr.stvari i nedajBože bolesti i zdravst.tegobe.

Tako da do tada uživam u tuđim psima, daju mi ih i za šetnje, istrčavanje.

Upravo danas predveče idemo upoznati jednog slatkog mješanca kojeg je frendica udomila prije 2 dana (neka vještica je izbacila štene na ulicu grrr..), psić je premedeni vodim i sina da se druži i izgušta.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 11.12.2020. at 11:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •