-
sillyme,
tako mene moj sin jutarnja spavalica non stop gnjavi već godinama, sada mu najbolji frend ima psa, pa vidi sve obveze. On bez problema kupi govance od tog psića(ovaj o kojem sam gore pisala), šeće ga s frendom svaki dan (al po danu). A kad sam ga pitala a tko će psa šetat zorom prije posla/škole i po kiši, magli, nevremenu, on kaže: Pa ti mama, ti se dižeš ranije i za trčanje, vježbanje, posao, pa možeš i za našeg psića
kako da ne sine
no way..
Inače ja baš obožavam pse, al ono jakoooo, jakoooo, al sam svjesna da je naš način života nekompatibilan, da smo trenutno "sebični" i ne damo svoj komfor (MM i ja, ne djeca), ako mu se ne mogu posvetiti kako treba, onda čekam bolja vremena (najradije bi ga kupila za starce, al neće ni oni obvezu:/). Nekoliko dobrih frendova ima pse tako da sam jako dobro upoznata što to sve znači. I silnaaaa količina ljubavi i sreće koju pas pruža
, ali isto taako i razne obveze i ograničenja u pogledu putovanja i dr.stvari i nedajBože bolesti i zdravst.tegobe.
Tako da do tada uživam u tuđim psima, daju mi ih i za šetnje, istrčavanje.
Upravo danas predveče idemo upoznati jednog slatkog mješanca kojeg je frendica udomila prije 2 dana (neka vještica je izbacila štene na ulicu grrr..), psić je premedeni
vodim i sina da se druži i izgušta.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 11.12.2020. at 11:45
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma