-
Vrijeska prvotno napisa
cavalier 10000kn + ...
a joj ...
tko bi nam posudio psa?

ovo ti i nije loša ideja. Nasi prijatelji su imali isto problem - djeca žele psa ali kako ga nikada nisu imali nisu znali kakve to obaveze nosi sa sobom. i onda smo mi otišli na put na mjesec dana i čuvali su našeg psa. cura se totalno dala u to, budila se ranije, dolazila odmah nakon skole doma, mazila i pazila tog psa, stvarno se ozbiljno bavila njime, oni nisu trebali ništa...i onda su nabavili psa.
mi imamo 2 psa (mopsa i bernardinca) i 2 mačke - lutalice. ali ja imam životinje od kada znam za sebe (seosko dijete) i ne mogu zamisliti da mi djeca odrastaju bez životinja. Svi su u kući, dlaka ima za izvoz ali opet kad mi gurnu njušku, sjednu u krilo (pogotovo bernardinka od 60 kila, ha ha) nema lijepšeg osjecaja na svijetu... Djeca ih obožavaju, naravno, ja bi da se malo više i brinu o njima ali kad smo ih uzinmali sam bila svjestna da ce biti dosta toga na meni, pogotovo u vrijeme škole.
naše životinje su za sada zdrave, redovno cijepljenje i to je to, ali da veterinari jesu skupi. Mi najviše potrošimo na hotele za pse, treba ih netko čuvati kad idemo na put, a ne mogu s nama, mopsicu još uzmu prijatelji ali bernardinku teško ha ha...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma