Citiraj ___zelim bebu :( :) prvotno napisa Vidi poruku
jesam... i iskreno malo sam zbunjena i u soku jer ne mogu vjerovati da sam ja bas ta jedna od rijeđih kojima je izgleda upalilo iz prve... naime po rezultatu bete sam najvjerojatnije trudna,ali cudno je to sto mi je beta cak 19000... neznam kako je to moguce??? uglavnom zvala sam Rijeku i sestra mi je rekla da je to najvjerojatnije trudnoća,da se pazim i da 19.4. dodjem na ultrazvuk pa ce mi tek tada sa sigurnoscu reci je li trudnoca i da li je sve u redu i kako treba... ali ja sam ipak i za svaki slučaj napravila testić koji je odmah pokazao pozitivno tako da se stvarno nadam da je to to i da ce i na ultrazvuku reci da je trudnoca i da je sve ok... a ja cu i u ponedjeljak napraviti jos jedan testic da se uvjerim da je stvarno istina jer bas ne mogu vjerovati koja je to sreca

čestitam
beta 19 000? kolko dana nakon transfera? koliko zametaka su ti vratili? koji dan su bili zametci prilikom transfera.

inače, nije uopće tako rijetko da IVF uspije od prve. skoro svaka peta žena uspije u prvom ivf-u. puno veće su šanse da se uspije u prvom, ili drugom ivf postupku, nego recimo u 10-tom.