Iskreno, da sam na tvom mjestu s3ja, ja bih isto zadržala dijete...još više plusa "za", ako je otac tvog djeteta odlučio biti prisutan u njegovom životu i to bez obzira na vezu s tobom.

Apsolutni sam protivnik bračnog vezivanja zbog trudnoće ili dijeteta ako nema ljubavi između partnera. I smatram da je dijetetu bolje sa jednim roditeljom ako sa njim može imati "normalno" odrastanje, nego sa dva koja se ne vole, a recimo podnose (o goroj situaciji neću niti pisati).

A o pomoći supružnika..mogu isto tako reći da ima veza, brakova kod kojih jedan roditelj daje sve, a drugi ništa u odgoju i brizi oko djeteta ili doma..Ima i ona druga strana...
I kome je lakše? Meni koja imam muža doma, pa mogu "zbrisati" kad mi treba oduška, i za to ne trebam tražiti tetu čuvalicu?
Ili nekom drugom tko je sam, ali se sa nitkim ne svađa oko odgoja i sl. "gluposti"? Teško je generalizirati...

A kako će nam biti u braku i sa djecom, teško je znati prije nego što se desi. Jer da smo kojim slučajem to ranije znali, ili ne bi bilo brakova ili djece..ili bi bili sve samo sretne obitelji sređene "po špagici"...

Mislim da život nosi svoje...i da je dijete uvijek blagoslov! Na nama je da tom blagoslovu podarimo življenje...a kako će to izgledati..eh..