ovako drage moje,vidim da ste se zapetljale. svim mamama s muzevima zelim da i dalje odrze svoju obitelj na okupu i ne okuse zivot same s malisanima, svim samim majkama zelim da i dalje imaju tu gigantsku snagu koju imaju da nose svu odgovornost i teret prekrasne zadace-najlijepse na svijetu-odgoj i podizanje djeteta, svim tatama u obitelji-budite dobri i na pomoci kao do sada, svim tatama koji su otisli ako su ok-pomozite ne samo financijski vec moralno.odgojno-ljudski jer ste svojim bivsima dali golemu zadacu a malisanima uzeli jako puno iako toga sigurno niste svijesni,onima koji su otisli i preko volje obnasaju duznost povremenog tate- ostavite ih radije sasvim jer od necega preko volje nema koristi i to male duse jako dobro osijete. da se razumijemo, ja nisam neka mudrijasica, niti sam onaj tip zene koji moze napraviti rez i krenuti dalje.previse sam emotivna,ranjiva i cesto slaba,ali sam se prihvatila svoje situacije i nastojim dati najbolje od sebe. ne nagovaram nikog da ostane s nekim zbog djeteta, niti da ga ostavi. kao prvo to dijete je nastalo iz nekih osijecaja,pa prema tome prvo treba dobro preispitati osjecaje a onda donijeti odluku. ovo je sve samo ne lako-biti sam s djetetom. da,dijete je najveci dar i vjerujte opet bi ostala s toncekom sama samo da ga imam,ali je jeko tesko............. .pa s toga mislim da se ovakve odluke donose nakon duzeg razmisljanja a ne par postova. jer mile moje nismo sve iste, moj bivsi se vec uspio i ozeniti,a nije prosla niti godina,a ja priznajem da duboko u sebi jos zelim da se vrati mom dijetetu i meni,iako sam se vec nekako pomirila s cinjenicom da je otisao zauvijek.jos imam upaljeno svijetlo nocu i osluskujem vrata...........ovo nisam nikom rekla.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .
eto,a on prije par dana je dosao malom i poljubio me...........oh odakle mi hrabrosti da vam ovo pisem :? :? hocu reci ja znam da nisam na cisto s osijecajima a ociti niti on ,pa dakle zene,nemojte da se najdete u ovajvoj agoniji,kada ste se rastali,jedna strana-ja, pati, a druga ima vec novi zivot a preispituje svoje osjecaje nakon dugo vremena. to je kaos. a i toncek nas je gledao u cudu i smijao se kad me tata poljubio a malo kasnije ga je odgurivao od mene i rukicama pokazao da je ljut-dakle zbunili smo ga.
poanta ovog je da sam vam rekla svoju najprivatniju stvar samo da vas natjeram da razmislite jako dobro prije zivotnih odluka.pokusajte uciti na nasim greskaka koliko nas god ima. i ne zeli vrijedjati sve sretno udane mame,ali ne mozete u cijelosti se staviti u situaciju samohranih majki jer to nije kao kada muza nema par dana kuci-jako mi je zao ali niste ni blizu definicije.
isprika ako sam koga uvrijedila

p.s.
osijecam se jako jako lose jer sam napisala sve ovo i sto se desava s menom i mojim bivsim,jer to su u neku ruku ponizavajuce stvari,ali ako pomogne ikome imalo je rezultata
eto