kudri malo sam offtopic, ali sto se sad dogadja s tim lijekovima koje si vec digla? vracas ili?
kudri malo sam offtopic, ali sto se sad dogadja s tim lijekovima koje si vec digla? vracas ili?
Nisam još ni pitala,čekam da se ovo potvrdi prvo, srceko i to. Ali da, ako bude sve ok, vratit ću.
UHU!!! prije cetiri dana? Moguce da su dva srceka ! a i ta beta nije kod svakoga "skolska" Variranja su velika. pogotovo u tako ranoj fazi. Neka te to ne brine! Javi kaj su ti rekli u petrovoj...iako ne vidim ni ja smisao tako ranog uzv...
Ja sad cekam taj glupi kariogram......nadam se dobrim rezultatima. i onda opet cekam da prode 5 mj od konizacije.....stalno neki k.... cekam.....ide mi to na jetra lagano...ovom brzinom nikad necu bit trudna a kamoli rodit! Znam samo da cu onda dr trazit da mi da klomice da ubrzamo stvari. posto je i sam rekao da bi on sa tim krenuo...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 08.04.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 66.dc ll
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc ll
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
ODBROJAVALICE:
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
kudri,
nivesa,kad ste radili kariogram?
znam taj glupi filing...stalno nekaj čekaš...
9.2. smo bili....rekli su 2 i pol do 3 mj......imam osjecaj da je vec prosla godina!!!! Nadam se samo da cu jedan dan doci s posla i naci kuvertu sa rebra! Jer ako me nazovu znaci da smo u banani.....
Ma sve bude ok buš vidla. Al kužim te,i ja sam se malo bojala tog poziva.
Imam osjecaj kao da cekam poziv za streljanje....Sad bi vec mogao stici....ali ja se ipak nadam samo kuverti!!negdje nas mora krenuti!!
Kudri, cestitam na beti. Nivesa, nadam se da ce bit sve ok.
I ja cekam, poziv hematologa, bila prosli ponedjeljak prvi put zbog mutacija, kaze dr javicemo se ove ili naredne sedmice nakon komisije.
I jos nisu, a sinoc u nekom polusnu sanjam zove me i kaze ne treba vama heparin...ocito toliko razmisljam o tome da mi se i u snove uvuklo.
mada, kod mene stvarnos obicno bude obrnuta od snova, pa vidjecmeo, samo nek nazove vise, nije mi jasno zasto toliko traje.
ma ja bi ih najrade zvala tamo! samo da vidim jel gotovo...
nivesa pa nazovi, zasto ne... ja sam zvala kad smo cekali nalaz mikrodelecija y kromosoma.
Uf...
I ja čekam..mengu. Pa kontrolu kod mpo doktora.
I po prvi put ikad,ja nemam opče volje iči u postupak...lani sam se plakala na samu pomisao na neku pauzu. A nakon ove zadnje trudnoče..sve mi se okrenulo.![]()
Mislim da budem odlučila tokom samog razg. s doktorom...
a nisu mi dali nikakav br na koji bi mogla nazvati...mislis da bi mogli bit gotovi a da mi nitko nije javio niti poslao?
nivesa mozda ih tvoj poziv pozuri...
zuzy oooh, kako te razumijem...
kudri cekamo....
zuzy nemoj odustati!!! Mozda bas ovaj bude tvoj!!!
zuzy, razumijem te potpuno. koliko god zelimo da uspije, nekad prosto pozelim da nemam taj teret borbe na plecima...
ne volim kad se za tu odluku upotrebljava rijec "odustajanje". meni je to nesto poput primirenja.
Ma...nije da pomišljam na odustajanje,jednostavno neznam...nemrem objasnit taj osječaj.
ježim se od same pomisli na stalnu vožnju gore..na punkciju..na činjenicu kaj ako opet bude poz. beta i svo to iščekivanje duplanja..i bojim se da ne puknem ako opet sve završi isto.
Tako da,mislim da ako mi dr ne odobri heparin i ako mi malo ne promjeni/pojača stimulaciju,da nepemo u postupak. Oču dati sve kaj mogu tako da nemam filing da smo prokockali taj zadnji stimulirani.
zvala sam...bolje da nisam...jos 2 do 3 mj moram cekat...tek sad obraduju uzorke iz
12 mj....
nije mi namjera bila uvrjedit nekog tim odustajanjem nego jednostavno ju ohrabrit da ne posustane...
zuzy kuzim te....i ja strpljivo cekam da se sve poslozi pa da bude kako treba i da znam da sam dala plafon od sebe! Sad me dotukla baba sa ovim da nalaz ne bude jos 2-3 mj...odoh plakat u kupaonu!
Posljednje uređivanje od nivesa : 08.04.2015. at 12:52
nivesa uffff.... pa nisu normalni....
napisala sam to opcenito, puno puta se tu i po fejsu pise - ne odustajte - a meni to uopce ne izgleda kao odustajanje.
ja sam trenutacno u fazi da se zbilja nadam da cemo prije jeseni posvojit tako da ne moramo u planirani postupak.
Uh nivesa...ala im se odužilo
Možda im ipak nebude tolko trebalo...aj stavi to po strani pa se fokusiraj na nekaj drugo..okupiraj si misli nečim.
ili bolje da se odem objesit za lampu ! katastrofa!!!
idem sad na posao...puna radnog elana...sad bi svasta mogla napisat,,,uhhhh
A pa svasta, kako toliko, mogu mislit kako si se razocarala. Kako kaze zuzy probaj se fokusirati na nesto drugo, ionako s tim nalazima ne mozes nista ni promijeniti ni uciniti - kakvi su takvi su.
mogu bar poceti planirati sta i kako dalje...
Znaci ima nas koji plačemo u kupaoni
I ja čekam ali nemam pojma sta točno čekam, valjda da se ciklusi unormale..
Sad samo zelim ostat T, pere me neki strah da necu moć, da nešto nije ok, a ako ostanem T onda ce krenut strah da se nešto ne dogodi ponovo.. Dosta mi je tog straha vise!!!
Curke sve vas volim!
Nivesa mi smo čekali kariogram s Rebra 4 mjeseca i imala sam osjećaj da nikada neće doći.
Zvala sam ih stalno, ali uzalud...naživciram se samo dok se sjetim
Zenii pa da pop..... !
A di nam je kudri nestala????
Ajoj nije nam danas neki dan
Cure glavu gore, poslije svake kise, dojde sunce, prije ili kasnije, znamda je tesko, ali nakon kupaone i suza glavu gore, idemo u nove pobjede!
Ni meni nije danas neki dan, bas me boli vec drugi dan lijevi jajnik, ne onako grcevi ko pred mengu, vec bas boli. Bojim se da nije neka upala ili tkoznasta. Cice katastrofa natecene.
Sve mislim dal da zovem ginekologicu ili da cekam da vidim oce li proci.
Jucer pisala naravno -, a na lh trakici jedva vidljiva sjenka, jer kad sam ispucala hcg trakicu nije mi vrag dao mira pa sam idla pisat na lh trakucu. Glupaca. Sad se samo sekiram sta je to i zasto me boli...
Ja bi na tvom mjestu zvala ginica
Ja cekam kudri ...pa nikak docekat da se javi
Kudri sigurno fešta negdje![]()
curke tu sam. čitam vas i totalno vas razumijem i sujosjećam jer znam kako se osjećate. ja sam isto isplakala cikluse i cikluse. mislila da se to neće nikada dogoditi, govorila mužu kako nemam snage više...ma grozno! znam kako boli...i sve vas grlim
kod mene se danas nije ništa vidjelo, osim zadebljenog endometrija 12,5 mm i povećane maternie. dr kaže da je to očekivano za trenutačnu betu. kaže da bi se u pon/utorak moglo vidjeti, ali je prerano za srčanu akciju, pa me naručio 17.4. kada bi se možda moglo čuti i srčeko jer ću biti 6+3 (iako realno manje jer je ovulacija bila kasna)...nadam se
beta je danas narasla na 547! (jučer je bila 239). još uvijek se nekako brzo dupla, nadam se da to nije neki loši znak...dr nije ništa komentirao, samo rekao da je dobro što raste!
puse!!!
Posljednje uređivanje od kudri : 08.04.2015. at 18:16
Super,kudri,radujem se zbog tebe
Uh kudri!!!zato se beta radi svaki drugi dan...hm....bas lijepo raste! Mozda su opaka trojka ahhahha daj zamisli!!!
Jutro, Petticoat i ostali.
Nivesa, kako si danas, jesi se uspjela malo oraspoloziti?
Jutro cure!
Biserko bas i ne. Al kaj ces...kaj je tu je. Ionak ne smijem jos ostat t pa se s tim tjesim. Al sam razocarana malo.... pitala sam frendicu koja radi na Rebru da mi provjeri pa ce vidjet ak se da kaj iako sumnjam. Al eto vrjedi pokusat
Ma sigurno bi se to moglo ubrzati, ali nazalost kao i kod nas za mnogo stvari moras traziti neku vezu, koej bi trebale biti normalne. I ja jos cekam dr sa hematologije za mutacije i heparin, trebala me nazvati prosle sedmice a nije.
Pa da, ti svakako ne bi smjela jos ici na trudnocu kao sto si i napisala, ali znam da je nekako lakse kad se zatvori jedno poglavlje. meni je isto tako bilo,nalaze radis na sve strane, onda kad jedno eliminises lakse je. A strpljenja, nema nam druge
Posljednje uređivanje od biserko : 09.04.2015. at 11:49
Dobar dan vam zelim curke moje!
Je li probala koja od vas koristiti PMS free odnosno biljku agnus castus?
Cini mi se ok ono malo sto sam čitala..
Ja sam pak sad prešla s vrkute na kantarion..
kudri beta odlicnakazu da se na uzvu vidi tek tamo kad bude cca 1500
drzim figice da bude i srceko malo
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 09.04.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 67.dc ll
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc ll
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
ivana sky ja sam pila čaj od konopljike u kombinaciji s vrkutom i maruljom, ono bljak za piti, ali lijepo sredi stvari!
hopa i evo mene u gornjem domu, prijavljujem mučnine i bolove, onako mi se malo povraća, cicke napete i teške.
zvala sam dr radi bolova u jajniku, ona kaže da bi trebalo proći sa stvarima, a ako se bolovi pojačaju, da dođem. za sada je isto.
dakle, strpljen, spašen![]()
[QUOTE=ljubavna1pogled;2757617]ivana sky ja sam pila čaj od konopljike u kombinaciji s vrkutom i maruljom, ono bljak za piti, ali lijepo sredi stvari!
Možeš li mi pliz napisati shemu po kojoj si pila? Jer meni bas treba nešto da mi uredi cikluse..