bok komadi... evo novo odbrojavanje... ajde držim fige da što prije otvorimo novo![]()
bok komadi... evo novo odbrojavanje... ajde držim fige da što prije otvorimo novo![]()
Dobro jutro svima... i evo prva kavica/sok/čaj![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 02.04.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 60.dc ll
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
ODBROJAVALICE:
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
ludnica čestitam na tvojem Odbrojavanju!![]()
Bas me veseli novo odbrojavanje!
Cestitam ludnica!
Ludnice draga zelim ti svu sreću ovog svijeta!
I nama ostalima, da svaki tjedan imamo novo odbrojavanje!
ludnica zelim ti lijepu i dosadnu trudnocu)))
Heh bas me razveselilo novo odbrojavanje!!!
Zuzy, nivesa, xaviii cure zelim vam cim brzi oporavak!!
Ja sam otisla malo na odmor, pa sene stignem javiti, prije puta smo pokrili dane i sad se nadam najboljem. Dakle ovo je taj dobitni ciklus :D
Ludnica čestitam na novom odbrojavanjau i potpisujem dominikslatki.
Cestitam!!!
Nek ti je bas dosadna ta t do kraja !!sretno svima!!!
A ja vas tražim..
Napokon novo odbrojavanje!
Još jednim čestitke našoj trudnici!
Cestitam!! Neka ova godina bude puna novih odbrojavanja!! ~~~~~~~~
Curke , meni je danas došao nalaz progesterona : 21. dc 0,63 a vrijednosti za luteinsku fazu su : 3,8-15,54.
Znaci nije ok, vjerojatno mi zbog njega ciklus divlja ha?
Kako se to regulira?
Taj nalaz znaci da nije bilo ovulacije. Nema ovulacije - najcesce nema menstruacije (njen dolazak moze biti uvjetovan i drugim hormonima).
Ma da znam da nije bilo O kad nije bilo ni jednog folikula prije par dana :/
Se moze to kako regulirati prirodno samo od sebe ili bas moram ic po lijekove? Jer nekako mislim Ajde vise mora se sredit jer sam prije pobačaja imala sve savršeno..vjerojatno se od šoka poremetilo i sad nece natrag..
Dominik, a kakav ti je ciklus, mozda ti ovulacija nije bila po skolski do 14 dana, pa da onda 21 dan vadis progesteron. Mozda je bila kasnija, pa onda kasnije i vadis progesteron. Jer taj 21. dan je bas za cikluse koji traju 28 dana.
Ja imam isti problem, s tim sto sam ga konacno ulovila da je trajno nizak. Par puta vadila - jednom 21, pa 24 dan, oba puta vrijednosti niske - 0,9 i 1. A ciklus mi bas seta, i to jaaako.
Prosli ciklus bila kod dr, vidio navodnu ovulaciju, izvadim prog. za sedam dana, bio je oko 3,6. Znaci da je zaista nizak, dr kaze da bi u toj fazi trebao biti najmanje 15.
Koliko znam, barem je meni tako rekao, taj problem se rjesava stimulacijom ovulacije - uzimanjem klomifena.
Iskreno ne znam kakav mi je ciklus jer nakon kiretaze sam imala 2 M i to obje izazvane sa Duphastonom, prva 42.dc druga 45.dc!
U prvom ciklusu je bila cista žutog tijela, u drugom 40.ti dan je G rekla da je O bila..tako da nemam pojma.
Je li moguće da mi je zbog toga tanak endometrij ?
G mi je mislila Dat u idućem ciklusu klomifen ali je se bojim uzeti ga zbog tankog endometrija..
Ne znam koliko ti je godina, da li zuris u novu trudnocu. Ja bih na tvom mjestu pustila jos par ciklusa nakon kiretaze, pogotovo sto kazes da je prije sve bilo po skolski, mozda se vrati u normalu. Naravno, to sam samo ja a ti ces sa svojim dr vidjeti kako ces dalje. Moji ciklusi su oduvijek nenormalni, blago receno, po 20 dana, pa dva mjeseca... i ma koliko moj dr tvrdio da ja nemam ovulaciju, pitam se kako sam do sada cetiri puta mogla ostati trudna ako nemam ovulaciju?
Jesi li radila hormonalnu sliku?
Polako, doci ce to na svoje, a i ako ti bude trebala terapija, uzet ces vec nesto. Sve je to rjesivo, srecom![]()
cure moje,nisam vam ništa htjela slati jer nisam bila ni sama sigurna da li haluciniram, ali ja sam jučer popodne (11dpo) i danas ujutro 12dpo popišala sjene, samo meni vidjljive!
danas sam vadila betu i pozitivna je (29,27) !!!!! iako mala, pa se svašta može dogoditi, ne želim se još veseliti, pa tulim cijeli dan. od sreće
trebala sam kroz koji dan u svoj prvi IVF, nazvala sam danas sestru u mpo i plakale smo zajedno. doktor je rekao da je beta jako mala i neka ponovim idući tjedan.
Ma ne to misliti, nismo svi isti. Odgovorna si, ides doktoru, pratis sta se desava. Ali ne mozes ocekivati da je tvoje tijelo sat koji radi po nekom ocekivanom i uvijek istom ritmu.
Ja sam, naprimjer, odbila klomifen sada jer sam tek ustabilila stitnjacu, nakon godinu dana. Pokusacu par mjeseci, pa ako ne bude islo, uzecu klomifen. Znaci, nisam sad radikalna u smislu da sama najbolje znam,
ali zaista mislim da je nekad potrebno samo malo vremena. Ako ti se ne zuri, naravno.
Kudri, upadoh kao padobranac s ovim postom za dominikslatki. Drzim ti palceve, sretno
Kudri pa to su divne vijesti!!!!
Ma cestitke!!!
Vibram da beta polako i pravilno raste od sveg srca!!!!
hvala cure, da, vibram i ja sebi. kaže mi sestra da se smirim i da će sve biti ok, a meni se samo plače.
u prvoj trudnoći mi je prva beta bila 32![]()
Kudri sretno! I vibram za pravilno duplanje ~~~~~~~
Bokich...ja sam nova i....
nisam sigurna kak se tu upisuje ali ajmo pokušati ovako..
danas je 6 dc
Inače sam na metforminu već skoro godinu dana bez nekog uspjeha. Prvo na 1000 mg a zadnja 2 mj. na 1500. Kak sam prešla na 1500 za par dana se dogodio neki lagani smeđi iscjedak koji je trajao 2 dana. To sam si zapisala tek toliko da ne zaboravim. I 29 dana kasnije - menga. Al ona prava i bez duphastona. Sad sam u nekom pozitivnom šoku jer nisam očekivala da će 500 mb metformina više toliku razliku značiti.
Sad sam oboružana sa masom LH trakica i čekam da vidim jel ima i O. možda. Za sada druge crtice ni u tragovima. Što je načelno dobro.
OTOH sam u nekom limbu skupljanja papira za MPO...još mi fali HSG i svi oni hepatitisi i HIV i što god je još u "zakonskim" uvjetima za MPO.
Pa ono.. whatever happens first.
Ludnica, čestitam na odbrojavanju!!!! Kudri draga čestitam i tebi, to je tak mala trudnoćica da je i beta mala...ali, vidjet ćeš drugi tjedan da je sve super, a pod bor će ti doći najljepši dar :D
Kudri draga..![]()
jako najjače da betica izraste u beturinu i potom u srce malo titravo!
Baš si me razveselila!
Jao kudri ČESTITAM!!!!!!!!
Bas mi je drago!
Sent from my iPhone using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 03.04.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 61.dc ll
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc ll
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
ODBROJAVALICE:
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
kudrii da idući tjedan dočekaš peteroduplu betu!!!
Ajme kudri draga kaki si me razveselila, sami polako, bit će to super.
Ajme nema me jedan dan a ono šokovi na sve strane... Kudri draga.. jako mi je drago zbog tebe. Grlim najjače i čestitam od sveg srca..
Ludnica , tebi još jednom čestitam na odbrojavanju.. joj kak sam happy sad.. baš vas sve volim :D
Kuuuuuudriiiii ajme kako si me razveselila!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Joj cure moje,hvala na pozitivi!! Nadam se samo da bude sve kak spada i di spada,s obzirom na moje jajovode! A već doma imam lijekove za ivf jer sam trebala krenuti kroz koji dan. Kad sam nazvala sestru u petrovu,rekla je da se to jako često događa!!
NEgo,kaj ima kod ostalih ljubičića i onih koje će o kroz koji dan postati??
Žužy, xavii, kak ide oporavak?
Jutro cure!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jutro!
Juutro!
kudri,vidiš...ipak se takve stvari ne događaju nekom drugom,makar to sve mislimo.
Moji konci jučer izvađeni,ide na bolje.
Izgleda da smo i mi iduči ciklus u postupku.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 04.04.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 62.dc ll
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc ll
zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
biserko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
ooleet ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Kudri! Citam i ne vjerujem!!! Odlicna vjest !!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!