[QUOTE=ljubavna1pogled;2757617]ivana sky ja sam pila čaj od konopljike u kombinaciji s vrkutom i maruljom, ono bljak za piti, ali lijepo sredi stvari!
Možeš li mi pliz napisati shemu po kojoj si pila? Jer meni bas treba nešto da mi uredi cikluse..
[QUOTE=ljubavna1pogled;2757617]ivana sky ja sam pila čaj od konopljike u kombinaciji s vrkutom i maruljom, ono bljak za piti, ali lijepo sredi stvari!
Možeš li mi pliz napisati shemu po kojoj si pila? Jer meni bas treba nešto da mi uredi cikluse..
[QUOTE=dominikslatki;2757619]
nema neke sheme, više stihija
uglavnom vrkutu i konopljiku bi zamiješala u pol litre (par žličica, dvije i pol čajne) i pila kroz dan, gotovo svaki dan. cijeli ciklus se može, ali sam nekako pila do O jer nisam baš bila ziher da nešto ne smeta, šta ćeš, paničar.
a marulju bi zamutila u jednu šalicu, ponekada dvije, ona je baš odvratna. nju sam pila do O.
uglavnom ja imam lijepa iskustva sa vrtkutom posebno, i u prošlim T, sredila mi je ciklus tik tak. baš je dobra, potpuno sam nakon nje mogla raspoznavati koja sam faza ciklusa i stvari su mi bile točne u dan.