Pokazuje rezultate 1 do 50 od 417

Tema: Odbrojavanje 3/2015 by Ludnica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

[QUOTE=ljubavna1pogled;2757617]ivana sky ja sam pila čaj od konopljike u kombinaciji s vrkutom i maruljom, ono bljak za piti, ali lijepo sredi stvari!

Možeš li mi pliz napisati shemu po kojoj si pila? Jer meni bas treba nešto da mi uredi cikluse..

ljubavna1pogled avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

[QUOTE=dominikslatki;2757619]
    Citiraj ljubavna1pogled prvotno napisa Vidi poruku
    ivana sky ja sam pila čaj od konopljike u kombinaciji s vrkutom i maruljom, ono bljak za piti, ali lijepo sredi stvari!

Možeš li mi pliz napisati shemu po kojoj si pila? Jer meni bas treba nešto da mi uredi cikluse..

nema neke sheme, više stihija

uglavnom vrkutu i konopljiku bi zamiješala u pol litre (par žličica, dvije i pol čajne) i pila kroz dan, gotovo svaki dan. cijeli ciklus se može, ali sam nekako pila do O jer nisam baš bila ziher da nešto ne smeta, šta ćeš, paničar.

a marulju bi zamutila u jednu šalicu, ponekada dvije, ona je baš odvratna. nju sam pila do O.

uglavnom ja imam lijepa iskustva sa vrtkutom posebno, i u prošlim T, sredila mi je ciklus tik tak. baš je dobra, potpuno sam nakon nje mogla raspoznavati koja sam faza ciklusa i stvari su mi bile točne u dan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •