:D
ja mogu kroz popodne (ujutro radim), sve do 21 h navečer, onda se spremamo za spavanje
:D
ja mogu kroz popodne (ujutro radim), sve do 21 h navečer, onda se spremamo za spavanje
onda, imamo žrtvu :D
srijeda 24.05
u 17,30
parking GF
1 tjedan dvokratno (8-12,30 i 17-20) a drugi tjedan popodne (12,30-20)lalah prvotno napisa
nista, vidimo se neki drugi put
![]()
A onda cu doc i ja pokazat kako mi je fino namontirana stolica 8) . Imam osjecaj da se L spasila otkad je na srednjem sjedistu straga
, valjda i njoj treba odmak od mene. Uopce se ne buni sto je solo i sto me ne vidi.
luce2006 oces kroz jutro neko jutro???
zrinka mos li ti samnom???? ili na lalinom od posla![]()
mislim da cu moci
jedino ako ne bude bas kise, jer cu biti s jelenom
jeeeeeeeeeeeeeeee!!! cure, super ste! ajde, kada vama pase? mozemo sve ove dane, a subotu mi mm ne radi tako da mozemo i u subotu
evo ako zelis luce mozemo na zrinkinom parkingu (mertojak) jedno jutro. samo ne u podne molim te, prevruce je za nase bebe :/
vanjci, ako mislis na parkiranje sjeverno od moje zgrade, ono je u hladu, pa ne moramo ranom zorom
luce, vidimo se
meni pase svako jutro. subota jedino popodne ujutro smo na djecjem maratonu.
jel onda popodne kome stavljamo??majamajica?
Danas popodne Majamajica i jedna moja pacijentica
ja ću doći svakako kolko ću se moć gombat neznam
Na voltarenima sam![]()
Ušćanilo me
Ja samo pratim kako se dogovarate.![]()
Valjda ce doci i moje vrijeme.![]()
dobro si mi se držalalalah prvotno napisa
![]()
cure thanks!!
jos luce ostala od prijavljenihkad zelite cure moje???
Vanjci, Lalah, palo mi je na pamet da je parking Merkatora radnim danom dobro mjesto za meeting. U hladu je, kad pada kisa natkriveno je i onaj dio prema autopraonici je uvijek poluprazan pa se moze naredat dovoljno auta.