Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Perilica rublja

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Perilica rublja

trebam ići u kupovinu veš mašine pa ne znam od kuda da krenem
    U principu nam treba najmanje 1000 okretaja razred A+ i da ima što dužu garanciju
    E sad koliko sam vidjela da Gorenje od proizvođača ima najdulju garanciju
    Sad me zanima koji je centar najeftiniji tipa Pevec, Emezeta, Elipso ili neki treči...
    Ili čak možda negdje imaju Uskršu akciju

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Prati kroz neko vrijeme kataloge, zna stvarno biti dobrih akcija, provozaj se po centrima , pogledaj cijene. Ja bi isto kupila s većom garancijom, to je bitno pogotovo u danasnje vrijeme. Mi smo sada kupili Gorenje susilicu bas zbog garancije 5god. Sto se tice masine nebi ti preporučila one koje se otvaraju odozgora iz tog razloga sto ladicu za prasak nemozes nikako oprati dobro, ako ti nece uzimat prasak ili omeksivac moras se snalaziti , neki imaju običaj da stave omeksivac na zadnje ispiranje direktno u ladicu jer zna nekad prije uzet, to na ovoj mašini ne mozes. Kad ju stopiram moram cekat neko vrijeme da ju i kad otvorim stavim omeksivac resetira se na početak.Onda hrđa tamo na preklopu izmedu masine i poklopca jer para izlazi van tuda. E da i gledaj da ti je malo veca kilaža ja imam Masinu 5kg i uvijek mi fali ta kila, dve pa ju bezveze natrpavam, susilica ima 8kg i super, bude praznija ali je super. Masina ima vec 5g i kada ode uzet ce mo neku sa vise kila i definitivno sa vratascima prozirnim dolje, i sa većom garancijom. Nadam se da sam ti malo olakšala

Sent from my iPhone using Tapatalk

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

da ali nemam baš vremena za gledanje i pračenje zato sam i pitala ovdje jer mi je riknula stara i treba mi u biti hitno
    A ovu odozgora nemrem ni uzeti jer imam gore sušilicu pa ta ne dolazi u obzir

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

ako ti je 1000 okretaja dovoljno, ovo ti je vrlo povoljna kupnja
    http://www.ugradbeni-aparati.com/pro...sp?code=154022

ja sam kupila lani malo jaču (1200 okretaja), ali ih više nemaju u ponudi , sada je takav model ovaj
    http://www.ugradbeni-aparati.com/pro...ode=WM12E369BY

inače, prouči ovaj topic, tu je sadržana sva perilička mudrost
    http://www.forum.hr/showthread.php?t=873327&page=52

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

obrati pažnju ulaze li novi ležajevi u 5-godišnju garanciju, jer ako ne ulaze, uzalud ti garancija.

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Odi i na katalozi.net tamo imas sve zadnje kataloge od svih ducana, uneses na toj stranici u tražilicu ducan koji te zanima

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

kad odabereš perilicu, provuci je kroz tražilice tipa nabava.net ili jeftinije.net da usporediš cijene.
    inače Kralj commerce u Čulinečkoj ima najpovoljnije cijene.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 05.04.2015. at 22:01

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi smo uzeli samsung perilicu rublja s 2 god garancije. Naknadno nadoplatili još 300 kn i dobili 5 godina garancije. Neke trgovine imaju tu mogučnost odmah pri kupovini nadoplatit garanciju.

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dali neko ima perilicu od 9, 10kg?i da je zadovoljan s njom?Treba mi veca kilaža a nikako ne mogu odlucit

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bude li neke značajne uštede na ovim perilicama A+++?
    Koju bi preporučili?
    Koliko košta popravak Gorenja perilica kada cure i skaču?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ušteda je kad država da 800 kuna za A+++ perilicu. Lani su bile akcije dva puta, u proljeće i na jesen. Ja iskoristila

Ali, nova vlast...tko zna hoće li davati i brinuti za ekologiju...

Ne znam da li mi nova perilica A+++ troši manje struje (iako piše da da), ali sve drugo je super u odnosu na staru, onu stariju od 10 god.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nova vlast će dati poticaj za neekološke, A- perilice.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 18.03.2016. at 18:54

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko košta popravak Gorenja perilica kada cure i skaču?
    Ovisi o puno stvari koliko to košta. Nemoj olako baciti perilicu ako nije baš prastara, nove su često kraćeg vijeka trajanja. Vijek trajanja je često obrnuto proporcionalan s količinom elektronike. Ako je se rješavaš, probaj ju prodati.

A sad idemo redom: prije nego uopće pozoveš servisera, nađi upute od te mašine, a ako nemaš, ima toga na internetu. Tamo imaš poglavlje o otklanjanju smetnji.

Mašina skače iz dva razloga, ako ima premalo veša i ako nije uravnotežena. Ona ima nožice na vijak i treba ju postaviti da bude vodoravna, pomoću vaservage iliti libele. U kupaonicama pod često ima pad tj.nagib, pa to zna smetati mašini. Ako skače samo kad je poluprazna, treba voditi računa da se dobro napuni. Ne smije se ni pretovariti. Treba čitati upute za baš tu koju imaš.

Ako curi, to isto može biti banalan uzrok. Ako nije dobro pritegnuto ulazno ili izlazno crijevo, to je lako rješivo i bez majstora. Može biti i guma, odnosno vrata. Kod nekih mašina može biti i filter i njegova brtva. To mi pada na pamet bez čitanja uputa. Mislim, nije zgodno da dođe serviser, naplati dolazak, a samo je trebalo zategnuti crijevo na ulazu vode, što se zna razlabaviti od drmusanja. Ako je guma od vrata, to nije financijska katastrofa.

Ako kupuješ novu, nek ima što veći broj okretaja, a razmisli i o kombiniranoj sa sušilicom ili i o sušilici u bilo kojoj kombinaciji.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a možda je to mašina od kišona

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Ako curi, to isto može biti banalan uzrok. Ako nije dobro pritegnuto ulazno ili izlazno crijevo, to je lako rješivo i bez majstora. Može biti i guma, odnosno vrata. Kod nekih mašina može biti i filter i njegova brtva.
    Tako sam ja prije par mjeseci skoro otpisala svoju mašinu, a kad tamo - trebalo je zamijeniti samo neki komadić plastike. Mojoj mami je curila, a onda je u filteru pronašla izgubljenu rukavicu. Uzroci stvarno mogu biti banalni. A i bizarni.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala Peterlin.

Danas je skakala ko da motor hoće iskočiti van. Ipak ću zvati majstora jer ne znam gdje se otvara, niti bi mi se dalo to sada raditi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •