Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: Pandas sindrom - OCD, tikovi, hiperaktivnost izazvana streptokokom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A gdje im se manifestira taj streptokok? mislim, dolazi li do upale ili je samo taj artritis u pitanju? moj mali je godinu dana vukao streptokok ali u vidu gnojnih angina, odkako smo izvadili krajnike on je drugo dijete (nije mogao hodati i lupio mu je streptokok na zglobove)... ne znam ništa o tom pandas sindromu , ali da sam na vašem mjestu konzultirala bih se i sa otorincem

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    A gdje im se manifestira taj streptokok? mislim, dolazi li do upale ili je samo taj artritis u pitanju? moj mali je godinu dana vukao streptokok ali u vidu gnojnih angina, odkako smo izvadili krajnike on je drugo dijete (nije mogao hodati i lupio mu je streptokok na zglobove)... ne znam ništa o tom pandas sindromu , ali da sam na vašem mjestu konzultirala bih se i sa otorincem
    Bili smo kod ORL i kaže da je s njegove strane sve ok. Imao je streptokok samo jednom, dokazano brisom, nakon kojeg su počeli tikovi. Problemi sa zglobovima su počeli prije toga. Najgore što ponekad bris bude lažno negativan pa se ne zna stvarno stanje.
    Reumatologica kaže da streptokok nije uzrok artritisa ali može podržavati upalu u zglobovima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •