-
svoju sobu za polazak u školu?
Mame s više djece, da li ste odvajali starije dijete u svoju sobu (ako ste imali mogućnost) ili mu odvojili kutak za učenje iz dječje sobe kad je krenuo u školu?
Mi imamo još 2 godine do škole, ali tražimo novi stan pa me zanima, pogotovo što je moj stariji sin malo teži s održavanjem pažnje.
-
meni je jako zao sto moje dvije skolarke nemaju svaka svoju sobu nego su zajedno 
ali sto ces kad ne mogu.
ja bih svakako preporucila ako mozete i ako to dijete veseli, da dobije svoju sobu. mozda ne treba u 1. razredu, ali malo kasnije je super.
-
Stariji sin sad ima svoju sobu (i jako ga veseli) a mlađi (2 g.) je s nama, ali moram ga hitno seliti iz kinderbeta (krevet 120 cm, dijete 100, a uz njega pol zoološkog vrta, mislim plišanog) tako da neće s nama ostati. Htjela bi malo pojačati zajedništvo među njima, sad samo stariji ide u vrtić, kad izlazimo moramo biti jedan-na -jedan, (nitko ne uspijeva s obojcom, MM ih jedino vozi sam, eto takvi su, osobito stariji koji mlađeg navodi na sve moguće najblaže rečeno nepodopštine) pa se zapravo malo stignu družiti. Zato se bojim da ću, ako ih odmah odvojim, to i pojačati. A možda riješimo i problem uspavljivanja (ne, ne mislim da će jedan drugog uspavati, ali bar da bude potreban samo 1 odrasli, sad je svaki u jednoj sobi sa svojim uspavljivačem, a to traje do 11....)
Možda sad skupa, pa ih poslije (1-2 razred) razdvojiti?
-
ma sad skupa
-
ako ne mozete financijski izgurat posebnu sobu..onda bar poseban kutic u kojem ce se moci osamostaliti ..znaci radni stol..ormaric ..stolica (kutak za ucenje )
a soba...def. ako su stariji i ako mozete ...
moj momak ima svoje carstvo..principesa svoje..a ovaj najmanji satelit vec sad bratu ide na nerv jer se usudio drzati svoje igracke u njegovoj sobi ..koju ce ionako dijeliti kad krene u skolu :?
uglavnom stariji sin sakriva sve njegove igracke po ormarima jer kaze zezaju ga frendovi kad dodju na ubijanje bubnjica ili igranje kompjutera..da se igra sa legicima i auticima :D
-
Bacili smo oko na jeftiniji kvart (N.Z.) i našli stan s 4 spavaće sobe, pa ćemo moći sve kombinacije isprobati. Stvar je u tome da stariji sin, koji i sad ima svoju sobu, u njoj samo spava, obojca se stalno igraju u dnevnoj. Za 2 godine kad krene u školu sigurno će imati svoju sobu, a sad ćemo vidjeti... Stariji sin stalno sanja o krevetu na kat (naravno on gore).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma