Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Multipla skleroza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Davnih se dana pisalo na ovoj temi.
    kao što vidim institut u sarajevu od 2006-te godine nije stvorio lijek za MS. Jel poznajete koga da se izljecio od MS-a homeopatijom?
    Moj šogi je obolio naglo, i unazad 5 godina vidimo da mu je svakoga dana sve gore. Trenutno je 100% invalid, a tako mlad....
    Vidjela sam da na forumu ima homeopata. Što vi mislite ima li nade kod njega? Jel poznajete vi ostali koga da se izlječio?

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Ivon prvotno napisa Vidi poruku
    Davnih se dana pisalo na ovoj temi.
    kao što vidim institut u sarajevu od 2006-te godine nije stvorio lijek za MS. Jel poznajete koga da se izljecio od MS-a homeopatijom?
    Moj šogi je obolio naglo, i unazad 5 godina vidimo da mu je svakoga dana sve gore. Trenutno je 100% invalid, a tako mlad....
    Vidjela sam da na forumu ima homeopata. Što vi mislite ima li nade kod njega? Jel poznajete vi ostali koga da se izlječio?
    Nemam izravnih iskustava i savjeta za ovu bolest, ali imam poznanicu koja je strogim režimom prehrane (makrobiotika za bolesne) i promjenom životnih navika i stavova (optimizam, opuštanje, masaže) uspjela zaustaviti napredovanje bolesti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •