Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Ideje za rođendan

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Ideje za rođendan

Prvo ne znam di da spremim pa nek moderatori premještaju

Dakle sljedeći vikend slavimo rođendan za djecu.Djeca će biti u rasponu od 6-9godina pa mi trebaju ideje za neke igre da ih animiramo
    Tipa nošenje ping pong loptice u žlici, uvlačenje papirića sa slamkom i spremanje u čašu...E sad trebam još nešto kako bi ubili nekih 3 sata

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kaj nitko ne slavi više doma rođendane

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

I meni je to tuzno da su se izgubile te kucne proslave rodjendana
    Sjecam se jedne igre koju smo svi voljeli... Svira muzika, djeca plesu u paru i kad muzika stane moraju sjest na stolicu s tim da je uvijek jedan par viska...pa tko brzi stolice onak u krug poslagane, djeca plesu oko njih!
    Ne znam jesam dobro objasnila?!

Moze se mozda pripremiti neka laksa igra asocijacije, prilagodjena uzrastu naravno

Pantomima...

To mi prvo pada na pamet

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj giussepe prvotno napisa Vidi poruku
    I meni je to tuzno da su se izgubile te kucne proslave rodjendana
    I meni. Takvi su mi najdraži. Ali ljudi žive u sve manjim i manjim životnim prostorima. Soba mog sina ima 7 i pol kvadrata. Hebiga.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

-napravi od boca od mlijeka (obojaj ih temperom) čunjeve, uzmi lopticu za tenis i neka se kuglaju
    -na mali stolić stavi dasku da ga podijeliš na dva dijela i neka svako puše sa svoje strane daske ping-pong lopticu sa slamkom. ko ju prvi dopuše do kraja pobjednik je.
    -ples sa balonima između trbuha ili ples s jabukom, narančom između čela

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

super ideje ajde još netko

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi smonedavno slavili rodjendan i od svih igara najdraza im je bila da napusu balon i puste ga. ti stavis neku crtu, u nasem slucaju je to bio hulahop i onaj balon koji je najblizi hulahopu odnosno njegovom rubu ponosni puhac dobija nagradu. kod nas su bile one cokolade u obliku novcica.

druga s balonom koja im je bila isto OK. je da jedno djete baci balon u zark i kaze necije ime. taj ga mora uloviti prije nego padne na pod. ako ga ulovi onda on baca, ako ne onda ono djete ponavlja.

te su igre bile najinteresantnije klincima.

imali smo ko ce u tocno odredjeno vrijeme prenjeti sto vise M&M bombona sa slamkom. nagrada su im preneseni bomboncici. tu je igru igao samo mali broj klinaca, jer smo slavili u vrtu pa im je nabijanje lopte vise pasalo od mucenja sa slamkama

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

e da ako se odlucis za napuhati balon i pustiti ga igru, onda prvo naravno napisi imena na iste, a drugo pazi da ih klinci mogu napuhati, jer dosta balona na trzistu je takvo da ih manji ne mogu napuhati

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

super mi zvuče ove sa balonima
    ima još netko nešto

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi sutra imamo kućni rođendasnki party, nadamo se lijepom vremenu pa da možemo biti vani u dvorištu!
    Kupili smo hrpu balona i girlandi za povješati okolo po dvorištu, a neke ekstra igre nismo pripremili (al najvjerojatnije bude igra skrivača, pa "školice" (neznam kak vi to zovete), pa zaleđene babe, graničare, ili između dvije vatre, )... To ćemo u hodu riješiti, ovisno o raspoloženju djece!

Do sad smo samo jedno imali ročkas u igraonici i to mi je bilo blagorečeno koma, izgledalo mi je tih 3 sata čisto radi reda....

a ovdje ima svvakakvih starih igri;
    http://obiteljskicentar.hr/media/att...ESTAREIGRE.pdf

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi slavimo doma, već nekoliko puta, ali smo uzeli animatora.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

imali smo i mi jednom klauna, ali se pola djece na ročkasu njega bojalo pa je prava zabava propala...
    Bilo je i manje djece, mlađe od 4g.. Starijima od 5g je bil super!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nama su animatori bili pun pogodak, pogotovo prošle godine, cure za 5! 20 klinaca u stanu, a ja uživala i pila kavu 2h. Ove godine je bila jedna sama i nije ih baš mogla obuzdati...Ali preživjelo se

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Jeste li u stanu ili u kući s dvorištem?
    Mi smo nedavno bili na rođendanu u dvorištu, i mama slavljenika je smislila super igru s mapom i traženjem blaga. Doslovce je u dvorištu zakopala kutiju s blagom (kutiju od cipela s puno malih kutijica za svakoga, a u koje je pometala čokoladne novčiće - valjda je gledala tu epizodu Peppe Pig ). Napravila je i pravu mapu, i 5-6 tragova po dvorištu koji vode do iduće točke (ključ od garaže, plastične lopatice za otkopavanje blaga i sl.). Samo, to su bila djeca 4 do 7 godina (i par mlađih), ne znam je li igra bezveze za starije.
    Možda za starije neka varijacija na temu, da moraju prvo odgovoriti na neko pitanje, ili riješiti neku zagonetku da dođu do sljedećeg koraka / do "blaga".

Super su ove stare igre, a nešto slično ima i ovdje:
    http://www.pjesmicezadjecu.com/

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Koliko kostaju ti animatori?

lovely___love avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

http://www.lutkiceikrpice.com/2013/0...-my-sweet.html Baš večeras naletela i oduševila se-u pitanju je proslava osmog rodjendana

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Zakon je!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ima netko iskustva s proslavom rođendana u igraonici - prosječna dob djece 2 godine ?
    Nažalost, nemamo mogućnosti za kućno slavlje pa razmatramo mogućnost igraonice...
    Kako to izgleda s tako malom djecom? Prijedlog igraonice u Zg koja prima djecu < 3?
    Unaprijed hvala!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne znam da li je baš ontopično na ovoj temi, ali moram negdje napisati - mi smo na rođendan pozvali Luku Vidovića, mađioničara, i
    g e n i j a l a n je, oduševljeni smo i mi i djeca !!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj bruno prvotno napisa Vidi poruku
    Ima netko iskustva s proslavom rođendana u igraonici - prosječna dob djece 2 godine ?
    Nažalost, nemamo mogućnosti za kućno slavlje pa razmatramo mogućnost igraonice...
    Kako to izgleda s tako malom djecom? Prijedlog igraonice u Zg koja prima djecu < 3?
    Unaprijed hvala!
    posebno ako netko ima iskustva sa čarobnom šumom na knežiji ili papagenom kod arene?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam da li je baš ontopično na ovoj temi, ali moram negdje napisati - mi smo na rođendan pozvali Luku Vidovića, mađioničara, i
    g e n i j a l a n je, oduševljeni smo i mi i djeca !!
    I koliko to košta, da li ste ga zvali u igraonicu ili doma, tj. da li dolazi na kućne rođendane?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj bruno prvotno napisa Vidi poruku
    Unaprijed hvala!
    Tom Tom, Varšavska ili Britanac, tamo mogu biti roditelji sa djecom.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    I koliko to košta, da li ste ga zvali u igraonicu ili doma, tj. da li dolazi na kućne rođendane?
    Doma! Košta 600 kuna.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Doma! Košta 600 kuna.
    To mi se čini zgodno, ako cura bude slavila doma, možda joj to pripremim kao iznenađenje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To će joj biti super iznenađenje! Nije to da on samo radi trikove - radi ih i to sjajno, ali to je cijeli show, on je jako duhovit, odlično se zeza sa djecom, uključuje ih u trikove, i sve je jako jako smiješno, i to upravo na onaj način koji se djeci sviđa.
    Cijela predstava je zapravo na foru što ljudi valjda uvijek pitaju mađioničare - pa onda on kaže djeci da će im pokazati kako izvodi trikove, ali to se naravno pretvara u zezanciju i u nove trikove.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo bili na jednom rockasu gdje je bio Luka i fakat je super za vecu djecu!! Moja tad 3,5 godine se bojala.
    Za drugi rockas mi je OK i Educarena, imaju bas za malene prostor i roditelji su odmah u prostoriji do, izmedju je stakleni dio zida.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mi smo kao djeca imali igr tak da se jednom zavežu oći i da kuhačom traži skriveni lunac a u loncu su uvjek bili neki slatkiši, ostali mu govore jel blizu ili nije

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Luka je super za klince.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Upravo sam pokupila ideje za osmi rockas koji slavimo doma za desetak dana
    ako ima netko friskih iskustava kako zabaviti desetak osmogodisnjaka u manjem unutrasnjem i vanjskom prostoru samo dajte!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •