Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Mlada maceha

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno. Muž je nogometaš, očito mora puno izbivati iz kuće. Ja bih mužu jasno dala do znanja da ću preuzeti tu odgovornost, ali onda će biti onako kako ja kažem. Ne može ona igrati po njegovim pravilima, a njega nema. Onda neka se okani nogometa i neka sjedi doma s malom.
    Ne slažem se s preuzimanjem odgovornosti - djevojčica ne dolazi autorici teme na preodgoj, nego na izgradnju odnosa s ocem. Kojeg će izgraditi nikako, ako će tata eskivirati, biti stalno zaposlen i umoran kad dođe s posla. Koja je korist boravka kod njih npr. vikendom ako njega tamo nema?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ne slažem se s preuzimanjem odgovornosti - djevojčica ne dolazi autorici teme na preodgoj, nego na izgradnju odnosa s ocem. Kojeg će izgraditi nikako, ako će tata eskivirati, biti stalno zaposlen i umoran kad dođe s posla. Koja je korist boravka kod njih npr. vikendom ako njega tamo nema?
    x.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ali autorica je njegova žena, mislim da bi i ona trebala izgraditi svoj odnos s njom.
    Nisam nikad bila u toj situaciji, ali smatram da dijete treba uspostaviti odnos s muževom ženom. Barem bi ja tako, kada bi mm imao dijete s nekom drugom ženom. Autorica teme je odgovorna za svoj odnos s djevojčicom i u tom smjeru nam je postavila pitanje - kako da se ona postavi prema djevojčici. Barem sam ja tako shvatila temu.
    Očito je odgovornost za dijete pala na nju, jer muž silom prilika mora izbivati iz kuće. Autorica može preuzeti uzde u svoje ruke ili razgovarati s mužem o promjeni uloga i situacije, na njoj je da odluči.

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Koja je korist boravka kod njih npr. vikendom ako njega tamo nema?
    Ovo sam se odmah zapitala.. Koja je korist da je mala tamo ako je otac jedva prisutan i fizicki i duhom.. Zar on ne primjecuje da odnos tebe i djevojcice nikako ne stima? Ja bih porazgovarala otvoreno s njim i konkretno rekla sto se dogadja i sto me muci, te postavila neke uvijete za vrijeme kada malena dolazi u posjetu..

Takodjer, mislim da je nuzno da otac porazgovara sa svojom kceri vezano za tu temu i poradi opcenito na njihovom odnosu..

A do njegove zene bih otisla zajedno s M, posto malena provodi vrijeme sa svo troje, cisto da pokazem dobru volju i dam do znanja da sam i ja tu itekako prisutna te da je nuzno naci neki zajednicki jezik.

Nemam trenutno neki pametan savijet, ali sam takodjer dijete koje je proslo par ocuha i uvijek sam prema njima osjecala bunt.. pogotovo ako bi se postavljali na mene.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •