Zdravo mame.. Trebaju mi vasi savjeti..U braku sam godinu dana(imam23), moj muz (26)ima kcerku koja je napunila 7godina al se ponasa kao da ima 3. Do prije 3 godine nije ni on za nju znao imao je odnos s djevojkom u pijanom stanju, poslije se nisu vidjali i kad je sazno da se porodila pitao je jeli njegovo rekla da nije i nakon 4godine se pojavi s djetetom. Jako slab odnos s djeteom ke imao jer mu ona nije dopustala sve dom nije saznala da se on zeni. Od tog trenutka kad je saznala da zivimo skupa i kad je vjenčanje pocela ja da bombardira s neki prijetnjama, zamkama i tako tim stvarima. . Hvala Bogu nije nas uspila do sada rastavit, nemam nista protiv curice naprotiv volim je ali tesko mi je kada on od mene trazi da ju ja cuvam a da on ide na utakmnice inace je nogometas, da ja brinem sve o njoj .Mala se prema meni ponasa kao prema zadnjem olosu i ako se trudim da sam sto bolja s njom, rekla mi je da mene nemora da slusa jer joj ja nisam nista. Njen majka je nagovara nekim stvarima sta da radi kod nas i sta da zahtjeva da joj kupujemo i ako od nas ima sve moguce(sa 7god. vec i mobitel i tablet i fotoaparat), tako je jednom prilikom u soping centru bacila se na pod i pocela plakat jer u zadnjw tri trgovine idemo nesto meni trazit a ne njoj. S muzom imam savršen zivot i jedine nase svadje su oko majke od male i to sto moj muz od mene trazi da se ja djetetu poputno posvetim umjesto on. On bi samo da se malo igra s njome a sve ostalo moja obaveza. kad ja kazem da ona nesto nemoze ili ne slusa on men kaze ma de pusti je i onda kad se udari ili nesto ja sam kriva. Njena majka optuzuje mene za sve sto se desi, mala pala s bicikla i udarila se i pred vecer kad smo je vratili kod nje pocela povracat jer je previse jela (stvarno puno jede) ispala sam ja kriva vjerojatno sam ja malu udarila, ili kad je mala dobila usi u skoli bila sam ja kriva jer sam je vjerojatno kupala s pogresnim šamponom. Zenska stvarno izmislja sulude stvari samo da bi mene optužila i nas razdvojila. Mozda sam vam malo zakomplicirala stvar, al neznam kako da vam napisem, ima puno toga.
Jednostavno u teskoj sam situaciji neznam kako da se ponasam,sta da radim i kako.Podupirem muza uz njega sam al nemogu preuzet totalnu odgovornost za malu jer previse mene prezire samo o mami prica i u glavi mi se samo stvara slika mog muza i nje u odnosu u pijanom stanju (a samnom kad je pijan kaze da nemoze) i to izludi.Nemamo jos svoje djece nazalost