Hvala vam drage mame..Ja se stvarno trudim da imamo sto bolji odnos, stvarno volim djecu i uzivam igrajuci se s njima, naime i ja sam jos djeteradilasam i kao dadilja ali ta djeca su bila tudja a ovo je sada ajmo rec moje. Na pocetku mog odnosa s malom nije bilo problema, super smo se slagale, dok mama njena nije njoj pocela punit glavu s nekim stvarima, nenedavno nam je mala rekla tajnu njenu i maminu kako njoj mama jos stavlja pempas navecer al da nama ne govori da je nebi udarali mi (Boze svasta) da se nama smije piskit u krevet neka ja cistim stan i onako ne radim
i jos hrpa stvari koje nam mala kaze kao to su njihove tajne

radilasam i kao dadilja ali ta djeca su bila tudja a ovo je sada ajmo rec moje. Na pocetku mog odnosa s malom nije bilo problema, super smo se slagale, dok mama njena nije njoj pocela punit glavu s nekim stvarima, nenedavno nam je mala rekla tajnu njenu i maminu kako njoj mama jos stavlja pempas navecer al da nama ne govori da je nebi udarali mi (Boze svasta) da se nama smije piskit u krevet neka ja cistim stan i onako ne radim
i jos hrpa stvari koje nam mala kaze kao to su njihove tajne
Odgovori s citatom