Je li uobičajeno da Cocacola po zgradama šalje kokakolasto uniformirane studente s kolicima punim napitka i promotivno ga nudi zvoneći na vrata?
Je li uobičajeno da Cocacola po zgradama šalje kokakolasto uniformirane studente s kolicima punim napitka i promotivno ga nudi zvoneći na vrata?
meni nitko nije pozvonio
pošalji ih k meni, baš bih popila jednu colu![]()
Ma baš je to fora kad su djeca sama doma.
Nije uopce fora. Mrzim te koji zvone po vratima sa raznim ponudama od struje preko telefona do cole.
znam da su dijelili po gradu, al' za ovu akciju "po kućama" ne znam
ni ja se ne bih bunila![]()
ahaha vidjela sam ih danas u kvartu ali nisu mi ništa nudili (bila sam u šetnji)
sad bili i kod nas još prije Uskrsa, pripremili je za poklon, prosljedivanje dalje.
meni ih slobodno pošaljite s kamionom cole,
može i ove u plastičnim što sirius neće![]()
Meni zvonili na portafon, ja ih pustila u haustor i na kraju mi nisu dosli na vrata... zadnji kat...![]()
Kod nas nisu bili, ili ja za to ne znam....
A sad ozbiljno - moji su dečki dugo imali zabranu otvaranja vrata bilo kome i toga su se striktno držali negdje do četvrtog-petog razreda. Nakon toga su je ponekad prekršili kad su se već osjetili odraslima, pa su tako otvorili poštaru koji je donio paket s cipelama za mog muža (kupljenim preko ovog foruma, he he he) i to je bila točka loma - sad im više ne branim da otvaraju vrata kad misle da je ok. Uostalom, poštara poznaju i on njih. Otvore oni i anketarki (susjeda koju isto znaju iz kvarta) ali nečeg drugog se baš i ne mogu sjetiti.
Veća je frka bila kad su puštali svoju generaciju unutra nego odrasle, ali to nije tema. To smo riješili kad je trebalo.
Glede u svezi cole - moj stariji ne bi ni otvorio, za mlađega nisam tak sigurna, a mm bi provjerio ima li u kući crnog vina. Ako ima - kladim se da bi uzeo za bambus.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 10.04.2015. at 07:59