Pokazuje rezultate 1 do 50 od 266

Tema: Danasnja djeca-previse ekrana,premalo igre?!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja bih velikim dijelom potpisala orange.
    Zuta, sto ti toliko smeta kod kolica, podizanje prednjih kotaca i spustanje na plocnik?ono ne dizes cijela kolica samo kotace malo odignes? Nije mi bas jasno. Meni bi sve bilo bolje od nosaranja.

A malo olabavi s tim da se svi moraju drzat tebe dok hodate, ne bas kao bivsi al ono da su tu negdje okolo pa niste stalno na cesti i zebrama

Kuhanje bi pojednostavila upravo ovako kao orange.

Kazem lakse bi bilo kad bi rekla njihov ritam obroka i spavanca. Recimo mozes nesto ogulit i polupripremit dok spavaju za sutradan ako vec ne mozes jutrom.

Uz silni umor koji sigurno stalno osjecas, ja bih uzela neke suplemente obavezno Mg i naucila im jasno i glasno reci NE. Imas pravo i zaderat se na njih, zaustavit ih i trazit mrvicu mira dok recimo pokusavas pripremit im rucak. Ono mogu ti skakat po glavi vecinu dana al brate mili kad je dosta, dosta je. Neke stvari se moraju obavit. Ne zelim pametovat, alimoraju naucit i ono decidirano NE koje vrijedi u posebnim prilikama.

Ovi od 4 i 5 god bi ti mogli pomoc gurat kolica s malom, dala bi im krumpire da ih peru u posudi, uvalila neke zadatke uobicajene iz svakodn.zivota ne nuzno igracke i obavezno ih pohvalila kako su veliki i pomazu.

Sad mi je kasno, oci mi se sklapaju, imala bih ti ja dosta ideja za organizaciju al ne mogu bez nekog vaseg vrem.okvira nista predlozit. Kuzis?!

Al vec ces ti naci nacin
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.12.2020. at 22:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •