Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: kome ostaviti dijete?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Bake su često hiperprotektivne prema unučadi
    Moj je relativno rano počeo sam ići doma iz škole nakon boravka (škola nam je preko puta zgrade, put mu je trajao manje od 5 minuta) pa bi ostao sam dok netko ne dođe, cca sat-dva. Ne sjećam se točno kad, ali od 2. osnovne sigurno.
    Dulje je počeo ostajati sam u četvrtom razredu, kad su imali nastavu u međusmjeni pa bi bio sam ujutro do polaska u školu i onda opet neko vrijeme nakon povratka iz škole. U drugom polugodištu sam shvatila da zna sve likove i radnju iz raznih RTL-ovih sapunica ali nije mu se odrazilo na školski uspjeh.
    Ovako je bilo i kod nas. Škola na pet minuta, a nakon boravka ravno doma. Rezervne ključeve smo znali ostaviti kod susjede (događalo se da ujutro zalupe vrata, a ključevi ostanu u stanu), ali moje radno mjesto nije daleko, pa smo se nekako snalazili. Isto - gledali su sapunice u tom periodu, hehehe... Ne bih to ni znala da jednom prilikom stariji sin nije iskrenuo tanjur gulaša na žuti tepih u dnevnom boravku (jer moralo se jesti i gledati tv, hehehe). Veselje...

Inače, gora drama bili su mi kilometarski ljetni praznici. Imamo g.o. u komadu maksimalno 3 tjedna u dobroj sezoni, češće 2 tjedna u prosječnoj, a nastave nema od sredine lipnja do drugog tjedna rujna. To mi je bio horor. Tada su povremeno uskakale bake koliko su mogle (ne previše, bilo je tu ograničenja - dob+lokacija...), povremeno mlade susjede studentice, češće ljetni kampovi (sportski, divlje ljeto u ZOO, kasnije glazbeni kampovi ali tada su već bili stariji). Ufff...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 13.05.2024. at 13:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •